Leteaksjon etter savnet kvinne

En kvinne i slutten av 50- årene er meldt savnet fra sitt hjem i Breivika/Ruggevik-området i Harstad.

Politiet fikk søndag formiddag melding fra familiemedlemmer om at kvinnen var savnet.

Det har hele søndag pågått omfattende søk etter kvinnen. Omkring 40 personer fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Harstad brann og redningstjeneste, Sivilforsvarets FIG-gruppe, Norske Redningshunder, Kystvakta og politiet er med på aksjonen.

Søndag kveld pågår leteaksjonen fortsatt for fullt. Politiet mistenker ikke at noe kriminelt ligger bak forsvinningen, skriver Nordlys

Kvinnen ble natt til mandag funnet omkommet.

Flere nyheter

Telemarkforskning utgir årlig en oversikt over kulturnivået i norske kommuner. Indeksen rangerer alle de 428 kommunene i Norge etter ti ulike kulturbaserte kriterier. Tallene i kartet viser hvordan din kommune rangerer blant de 428 kommunene i landet.

Vadsø blant landets beste kulturkommuner

Røros kommune kan for tredje gang skryte av tittelen «Norges beste kulturkommune», etter å ha stukket av med seieren i Norsk kulturindeks 2014. Sjekk hvordan det står til med kulturnivået i din kommune.

Les saken

Flere nyheter

TV-reportasjer

8. klassingene i Hammerfest er blant de tusenvis av skoleelever i en rekke land som nå skal vise hva de kan med lego.
Og når årets tema for First Lego League er naturkatastrofer, så føler finnmarkingene seg "på hjemmebane".
Hekla Stålstrenger spiller live låten 37,5 i NRK studio.
Jens Kloster spiller på sin kopi av en 3.000 år gammel bronselur. Spesielt med dette instrumentet er at munnstykket er helt likt munnstykker som brukes på dagens horn. Instrumentet er også stemt i samme tone som dagens instrumenter, noe som er et lite mysterium ifølge Kloster.