Andre nyheter

 • Brann i Longyearbyen

  Brannvesenet måtte rykke ut etter melding om åpne flammer i en leilighet i Longyearbyen på Svalbard fredag ettermiddag. Årsaken til brannen er så langt ikke kjent, men ingen var hjemme da det begynte å brenne. Ifølge Sysselmannen fikk boligen bare mindre skader, skriver Svalbardposten.

 • Etterlyser stjålet ATV

 • Stengt på grunn av uvær

  E69 mellom Skarsvåg og Nordkapp er stengt fredag ettermiddag på grunn av uvær. I tillegg er fergesambandet på Fv 882 Øksfjord innstilt, og det samme gjelder fergesambandet Akkarfjord - Kjerringholmen på Fv 114. Begge fergesamband er innstilt på grunn av sterk vind.

 • Trampoline blåste avgårde

  Vinden har ikke gitt seg helt i Finnmark ennå, og en trampoline blåste avgårde med vinden i Idrettsveien i Hammerfest fredag ettermiddag. Brannvesenet i Hammerfest måtte ut og bistå eierne av en trampoline for å hindre skade.

 • Møtes i Kirkenes

  I kveld kommer utenriksminister Børge Brende og den russiske utenriksministeren Sergej Lavrov til Kirkenes i forbindelse med samtaler og frigjøringsjubileet i morgen. Utenriksdepartementet opplyser at tema for samtalene er 70-årsmarkeringen, norsk-russisk samarbeid og internasjonale spørsmål knyttet til Syria og Midtøsten.

 • Billettsalg til Bolshoi i Tromsø

  Billettene til Bolshoi-operaens konsert under Nordlysfestivalen legges ut for salg 27. oktober klokken 11. I år vil festivalen ha egne billetter til salg i skranken. To timer senere legges flere ut for salg på internett.
  – Dette gjør de for å lage et så rettferdig billettsalg som mulig, sier billettansvarlig Lisa Møller. Totalt 1100 seter skal selges til de to forestillingene.

 • Nye planer for Otium

  – Nye Otium sykehjem vil bli et møtested mellom generasjonene, sier byråd for helse i Tromsø, Kristoffer Kanestrøm. I dag la kommunen frem planene for senteret i Tromsdalen, som vil ha plass til 137 beboere og som etter planen skal stå ferdig i 2018. Kanestrøms visjon er at Otium skal utvikle Tromsdalen som byd

Se Nordnytt igjen

NRK Nordnytt

VIDEO: TV-sendinger fra NRK Nordnytt

Hør radio direkte og i opptak

Radio Nordnytt

RADIO: Hør sendingene her

Se Tromsø akkurat nå

Nettkamera Tromsø

Se Tromsø akkurat nå

Finsksendinga i opptak

DAB - digitalradio - Foto: Jon-Annar Fordal / NRK
Foto: Jon-Annar Fordal / NRK

RADIO: Hør sendinga her

Flere nyheter

TV-reportasjer

8. klassingene i Hammerfest er blant de tusenvis av skoleelever i en rekke land som nå skal vise hva de kan med lego.
Og når årets tema for First Lego League er naturkatastrofer, så føler finnmarkingene seg "på hjemmebane".
Hekla Stålstrenger spiller live låten 37,5 i NRK studio.
Jens Kloster spiller på sin kopi av en 3.000 år gammel bronselur. Spesielt med dette instrumentet er at munnstykket er helt likt munnstykker som brukes på dagens horn. Instrumentet er også stemt i samme tone som dagens instrumenter, noe som er et lite mysterium ifølge Kloster.