Serum.Placeholder.Image /

Andre nyheter

 • Tatt på fersken

  Like før klokka 1730 fikk politiet melding om et innbrudd i en forretning på Stangnes i Harstad. Politiet rykket ut til stedet. Kort tid etterpå kom politiet i kontakt med gjerningsmannen. Han har erkjent forholdet, opplyser Midtre Hålogaland politidistrikt.

 • Politiet koblet inn i konkurs

  Politiet er koblet inn i konkursen til festivalen Døgnvill i Tromsø. Det skriver avisa Itromsø.
  Bobestyrer Bjørn August Krane har bedt politiet etterforske styret og tidligere daglig leder i Døgnvill for mulige økonomiske straffbare forhold forut for konkursen i 2013.
  Økoteamet ved Tromsø politistasjon bekrefter til Itromsø at de har opprettet sak, og en etterforskning vil igangsettes.

 • 14.000 pasienter unnlot å møte

  Fra januar til oktober i år unnlot nærmere 15.000 pasienter å møte til timen de var satt opp på ved Universitetssykehuset i Nord-Norge. Det skriver avisa Nordlys.
  Avdelingsoverlege Claus Albretsen sier til avisa at dette er et stort problem, fordi det fører til lengre ventetid for andre pasienter. Det høye tallet er derimot ikke noe nytt, da opp mot 17- og 18-tusen pasienter har unnlatt å møte til time de var satt opp på i henholdsvis år 2012 og år 2013.

TV-reportasjer

8. klassingene i Hammerfest er blant de tusenvis av skoleelever i en rekke land som nå skal vise hva de kan med lego.
Og når årets tema for First Lego League er naturkatastrofer, så føler finnmarkingene seg "på hjemmebane".
Hekla Stålstrenger spiller live låten 37,5 i NRK studio.
Jens Kloster spiller på sin kopi av en 3.000 år gammel bronselur. Spesielt med dette instrumentet er at munnstykket er helt likt munnstykker som brukes på dagens horn. Instrumentet er også stemt i samme tone som dagens instrumenter, noe som er et lite mysterium ifølge Kloster.