Andre nyheter

 • Forskerlinje på videregående

  Kongsbakken videregående skole i Tromsø vil fra neste høst opprette en teknologi og forskerlinje. Utdanninga gir studiekompetanse innen forskning og teknologi for alle åpne og lukkede studier i Norge. Den videregående skolen blir den eneste skole i Troms som vil ha ei slik linje.

 • Midt-Troms kan få ungdomsråd

  I Midt-Troms kan et eget ungdomsråd for hele regionen bli opprettet i høst. Ungdomsrådet blir viktig for at ungdom skal kunne påvirke, sier Tonje Lavik som leder ungdomsrådet i Sørreisa og er med i ei arbeidsgruppe for å danne rådet. Ungdomsrådet vil særlig arbeide for å få ungdom tilbake til hjemkommunen etter utdanning.

 • Nettet tilbake igjen i Alta

  Til sammen 6000 TV- og internettkunder av Nornett i Alta var uten nettilgang i nesten seks timer, frem til klokken 09.30 i dag. – Vi har fikset problemet som skyldtes brudd på en fiberkabel i forbindelse med flytting av sentralen. Vi legger oss helt flat og beklager til alle våre kunder, sier daglig leder i Nornett Bent Håvard Romsdal til NRK.

 • Finnmarksvei kan få pris

  Den nye Kåfjordbrua i Alta og Skjarvelandet rassikkring på Nasjonal turistveg i Havøysund er to av de åtte finalistene til " vakre vegers pris." Prisen som også kalles vegdirektørens pris, deles ut årlig til vakre veganlegg i Norge. Ole Kleven ved vegvesenet i Alta var byggeleder da Kåfjordbrua i Alta ble bygd. Dette er en bekreftelse på at vårt arbeid er verdsatt, sier han.

 • Ny E8-forsinkelse

  Det blir en ny forsinkelse i avgjørelsen om ny innfartsvei til Tromsø gjennom Ramfjord. Først 18. desember er det planlagt et nytt meglingsmøte hos Fylkesmannen. Flere etater har innsigelser mot en vei på østsida av Ramfjord. Det første meglingsmøtet var før sommeren. Dersom det ikke bli enighet lokalt før jul, går saka til avgjørelse i departementet

 • Fire til legevakt etter brann

  Nødetatene rykket ut til en bygård i Harstad etter melding om røykutvikling natt til onsdag. Fire personer ble sendt til legevakta for en sjekk. – Brannårsaken er foreløpig ukjent, opplyser Midtre Hålogaland politidistrikt.

Se Nordnytt igjen

NRK Nordnytt

VIDEO: TV-sendinger fra NRK Nordnytt

Hør radio direkte og i opptak

Radio Nordnytt

RADIO: Hør sendingene her

Se Tromsø akkurat nå

Nettkamera Tromsø

Se Tromsø akkurat nå

Finsksendinga i opptak

DAB - digitalradio - Foto: Jon-Annar Fordal / NRK
Foto: Jon-Annar Fordal / NRK

RADIO: Hør sendinga her

Flere nyheter

TV-reportasjer

8. klassingene i Hammerfest er blant de tusenvis av skoleelever i en rekke land som nå skal vise hva de kan med lego.
Og når årets tema for First Lego League er naturkatastrofer, så føler finnmarkingene seg "på hjemmebane".
Hekla Stålstrenger spiller live låten 37,5 i NRK studio.
Jens Kloster spiller på sin kopi av en 3.000 år gammel bronselur. Spesielt med dette instrumentet er at munnstykket er helt likt munnstykker som brukes på dagens horn. Instrumentet er også stemt i samme tone som dagens instrumenter, noe som er et lite mysterium ifølge Kloster.