Andre nyheter

  • Snøen stopper søk

    Søket etter den savnede Stein Håvard Larsen på Kvaløya er utsatt til over helga. Snøen som har kommet gjør det vanskelig å søke, sier etterforskningsleder Morten Pettersen i politiet til NRK. Mandag vil trolig politiet fortsette letearbeidet etter den antatt drepte mannen. En 48 år gammel mann er siktet for å ha drept to menn, deriblant den savnede Håvard Larsen.

  • Landsdekkende kontor

    Politiattestkontoret i Vardø er fra 1.november landsdekkende. Det melder politiet i Øst-Finnmark på Twitter. Tidligere har de forskjellige lensmannskontorene behandlet hver enkelt søknad og sjekket vandelen til hver enkelt søker, men nå skal alt behandles i Vardø.

  • Personbiler kan nå passere

    På Rv 94 ved Leirvik sør for Hammerfest kan personbiler nå passere stedet der et vogntog sperrer store deler av veien. Det er bare en smal passasje, og store biler kan ikke passere. Statens vegvesen opplyser at de nå venter på bergingsbil.

Se Nordnytt igjen

NRK Nordnytt

VIDEO: TV-sendinger fra NRK Nordnytt

Hør radio direkte og i opptak

Radio Nordnytt

RADIO: Hør sendingene her

Se Tromsø akkurat nå

Nettkamera Tromsø

Se Tromsø akkurat nå

Finsksendinga i opptak

DAB - digitalradio - Foto: Jon-Annar Fordal / NRK
Foto: Jon-Annar Fordal / NRK

RADIO: Hør sendinga her

Flere nyheter

TV-reportasjer

8. klassingene i Hammerfest er blant de tusenvis av skoleelever i en rekke land som nå skal vise hva de kan med lego.
Og når årets tema for First Lego League er naturkatastrofer, så føler finnmarkingene seg "på hjemmebane".
Hekla Stålstrenger spiller live låten 37,5 i NRK studio.
Jens Kloster spiller på sin kopi av en 3.000 år gammel bronselur. Spesielt med dette instrumentet er at munnstykket er helt likt munnstykker som brukes på dagens horn. Instrumentet er også stemt i samme tone som dagens instrumenter, noe som er et lite mysterium ifølge Kloster.