Andre nyheter

 • Team Arzgebirg ut fra Mollisjok

  Det ble ikke mer enn 12 minutters pause i Mollisjok for det norsk-tyske laget Team Arzgebirg. Klokken 09.37 la de av gårde, og leder mix klassen i Offroad Finnmark.

 • Team Oslo holder tredjeplassen

  Team Oslo kom inn til sjekkpunktet i Nedre Mollisjok i 700-kilometeren i Offroad Finnmark torsdag klokken 08.28. Laget, som har tredjpelassen i årets ritt, dro ut klokken 08.45 – tre og en halv time bak lag nummer to, Team ASEB fra Tromsø.

 • Brøt 700-km – stiller i 300

  Svenske Christer Karlsson fikk ødelaget sykkelen i Stabbursdalen nasjonalpark og måtte bryte 700-kilometeren i Offroad Finnmark. Nå har han returnert til Alta, reparert sykkelen og stiller til start i 300-kilometeren som starter torsdag klokken 18.00. Det melder rittet på sine egne nettsider. Makker Thor Hansen deltar fortsatt i 700-kilometeren, og sykler nå sammen med Team Spirit.

 • To nye lag har brutt

  Det danske laget Team MP har måttet bryte deltakelsen i 700-kilometeren i Offroad Finnmark, melder rittet på sin egne nettsider. Terrenget ble for krevende. Team Falck Racing har også måttet bryte på grunn av en hendelse i hjemlandet Danmark. Tidligere har Team C & T Rye brutt.

 • Arbeidsuhell i Tromsø

 • Team Craft/Racing Viking - Foto: Rune Berg/NRK /
  Foto: Rune Berg/NRK

  Øker teten i 700-kilometeren

  Det danske laget Team Craft/Racing Viking kom som første lag inn til sjekkpunktet i Máze klokken 07.57 torsdag morgen. Danskene har kjørt i fra Tromsø-laget Team ASEB i løpet av natta, og ledet med to timer og et kvarter ut fra sjekkpunktet i Soussjavri. Nå venter tre timers obligatorisk hvile.

 • Ønsker bedre treningsforhold

  Ungdom i Vadsø ønsker oppgradering av fridrettsbanen i byen, skriver Finnmarken.
  Etter åpningen for over 40 år siden har forfalt i så stpor grad at ungdommen ser på det som en skamplett.
  Rådmann Jens Betsi lover å sette driftsavdelingen i gang med vedlikeholdsarbeid.

 • Siv Jensen åpner Sjakk-OL

  Finansminister, Siv Jensen, åpner Sjakk-OL i Skarphallen i Tromsø på fredag. Kulturminister, Thorhild Widvey kommer også til sjakk-lekene. Hun vil ta åpningstrekket første spilledag 2. august. Utover i turneringen kommer også statsminister Erna Solberg til Tromsø for å representere regjeringen.

 • Overtent garasje i Harstad

  En garasje står i full fyr i Tømmeråsen i Harstad. Brannvesenet sier de har kontroll på brannen. Både politi og brannvesen rykket ut til brannen. – Garasjen er nå slukket, opplyser Harstad brannvesen rett over klokken 06.30 torsdag.

Se Nordnytt igjen

NRK Nordnytt

VIDEO: TV-sendinger fra NRK Nordnytt

Hør radio direkte og i opptak

Radio Nordnytt

RADIO: Hør sendingene her

Se Tromsø akkurat nå

Nettkamera Tromsø

Se Tromsø akkurat nå

Finsksendinga i opptak

DAB - digitalradio - Foto: Jon-Annar Fordal / NRK
Foto: Jon-Annar Fordal / NRK

RADIO: Hør sendinga her

Flere nyheter

TV-reportasjer

8. klassingene i Hammerfest er blant de tusenvis av skoleelever i en rekke land som nå skal vise hva de kan med lego.
Og når årets tema for First Lego League er naturkatastrofer, så føler finnmarkingene seg "på hjemmebane".
Hekla Stålstrenger spiller live låten 37,5 i NRK studio.
Jens Kloster spiller på sin kopi av en 3.000 år gammel bronselur. Spesielt med dette instrumentet er at munnstykket er helt likt munnstykker som brukes på dagens horn. Instrumentet er også stemt i samme tone som dagens instrumenter, noe som er et lite mysterium ifølge Kloster.