Reginiussen slo spikeren i HamKam-kista

Tabelljumbo HamKam gjester Finnmarkshallen i kveld. Etter full tid var det hjemmelaget som tok med seg tre poeng.

Jubel

Alta-spillerne jubler etter 1-0 scoringen til Svein-Ove Thomassen mot HamKam.

HamKam hadde tapt alle sine bortekamper før de tok turen til Alta.

Bortelaget sto med fire poeng på ti serierunder, og hjemmelaget var favoritter før kampen.

Etter en jevnspilt førsteomgang tok finnmarkingene tak etter pause. De scoret to mål, kunne fort scoret flere, og satte de 557 tilsukerne i Finnmarkshallen i fyr og flamme.

Laster Twitter-innhold

Slik var kampen:

• 1 min: Kampen er i gang.
  • 10 min: Kampen er jevn. Begge lagene med flere muligheter, men fortsatt 0-0.
  • 19 min: Bytte for HamKam. Heidar Geir Juliusson har gått ut. Inn kom Kristian Eriksen.
  • 44 min: HamKam har hatt flere skumle dødballer, men Alta har klart å unngå baklengs.
  • 55 min: Stor mulighet for Alta og Rune Ertsås. Desverre for hjemmelaget kommer HamKam-keeper Emil Holst seirende ut av situasjonen.
  • 60 min: HamKam gjøre et nytt bytte. Ike Fofanah kommer inn for Daniel Bekkevold.
  • 65 min: Alta gjør et bytte. Svein-Ove Thomassen kommer inn for Mathias Dahl Abelsen.
  • 66 min: Gult kort: Tore Andreas Gundersen (HamKam).
  • 67 min: ALTA I LEDELSEN! MÅLSCORER VAR SVEIN-OVE TOHOMASSEN.
  • 80 min: Sega Ngom prøver seg på et brassespark for Alta. Kunne blitt en legendarisk scoring i Finnmarkshallen hadde det ikke vært for Emil Holst i HamKam-buret.
  • 90 min: Bytte for Alta: Øyvind Veseth Olsen inn for Rune Ertsås.
  • 94 min: CHRISTIAN REGINIUSSEN SETTER INN 2-0 FOR ALTA!