Brann best i Bergen - vant 3-2 over Åsane

Brann vant 3-2 over Åsane etter scoringer av Bismark Acosta, Marcus Pedersen og Vadim Demidov. Åsane ledet 2-0 ved pause.

Brann-spelar Vadim Demidov

GA BRANN LEDELSEN: Vadim Demidov var mannen bak Branns 3-2 mål.

95 minutter: kampen er slutt. Brann vant.

90 minutter: Dommeren har lagt til fire minutter.

90 minutter: Dobbelt bytte Åsane: Senai Hagos og Rune Gravdal går ut. Magnus Nyborg og Damian Sanchez Olsen kommer inn.

83 minutter: Bytte Brann: Alejandro Castro kommer inn for Marcus Pedersen.

81 minutter: Gult kort: Jonas Grønner, Brann

80 minutter: Bytte Åsane: Håkon Lorentzen kommer inn for Kristoffer Stephensen.

78 minutter: 3-2 til Brann ved Vadim Demidov. Målet kommer etter et hjørnespark fra Erik Huseklepp.

75 minutter: Stor sjanse for Åsane ved Martin Ueland.

71 minutter: 2-2 Marcus Pedersen utligner for Brann. Han header ballen i mål etter et innlegg fra Kaspar Skaanes.

68 minutter: Åsane nær ved å gå opp til 3-1. Grønner rydder opp for Brann når Lerpold kommer fri inne i feltet.

61 minutter: Gult kort til Erik Huseklepp, Brann

60 minutter: Bytte Brann: Azar Karadas kommer inn for Kristoffer Larsen.

57 minutter: 2-1. Brann reduserer ved Bismark Acosta etter et hjørnespark.

55 minutter: Gult kort til Joachim Soltvedt, Åsane

46 minutter: 2. omgang i gang. Brann har en jobb å gjøre dersom de vil ha poeng i denne kampen.

45 minutter: Pause Åsane leder 2-0 over Brann. Brannkaptein Demidov etterlyser et Brannlag som kjemper mer etter pause. Brannlaget blir pepet av banen.

44 minutter: Bytte Brann. Fredrik Heggland går ut. Fredrik Pallesen Knudsen kommer inn.

43 minutter: Gult kort til Kristoffer Barmen, Brann

31 minutter: 2-0 til Åsane. Målscorer: Kristoffer Stephensen. Han header ballen i mål via tverrleggeren etter et frispark

24 minutter: Åsane får ballen i mål, men scoringen annuleres. Dommeren mener ballen var ute over kortlinjen før den ble satt i mål. Åsanespillerne mener dommeren tar feil.

21 minutter: Brann har overtatt mye av spillet. Kommer seg til en mulighet, men Marcus Pedersen header over Åsanes mål.

7 minutter: Åsane nær ved å gå opp til 2-0. Lerpold igjennom, men Udjus redder.

3 minutter: Åsane tar ledelsen 1-0 etter scoring av Joachim Soltvedt. Han kommer fri på bakerste stolpe og scorer sikkert.

0 minutter: Da er den viktige kampen mellom Åsane og Brann i gang.

Lagene

Åsane: Martín Sanchez Olsen, Rune Gravdal, Eirik Wollen Steen, Jahn-Ove Wiik, Martin Ueland, Senai Hagos, Simen Lassen, Vegard Leikvoll Moberg, Joachim Soltvedt , Kristopher Nesse Stephensen, Niklas Lerpold.

Innbyttere: Eirik Østgaard, Marcus Stueland, Damian Sanchez Olsen, Magnus Nyborg, Sverre Bjørkkjær, Erlend Grov og Håkon Lorentzen

Brann: Kenneth Udjus, Fredrik Heggland, Jonas Grønner, Vadim Demidov, Amin Nouri, Kasper Skaanes, Bismar Acosta, Kristoffer Barmen, Kristoffer Larsen, Marcus Pedersen, Erik Huseklepp.

Innbyttere: Alex Horwath, Alejandro Castro, Emil Hansson, Azar Karadas, Fredrik Pallesen Knudsen og Mathias Raum.

Bakgrunn

Brann slo Åsane senest i fjor da lagene møttes til treningskamp i spillepausen under fotball-VM. Den gangen vant Brann 4–1

I 2011 møttes lagene i 3. runde i cupen. Også den gangen ble det seier til Brann. 1–0 ble resultatet etter scoring av Kim Ojo.

Åsane startet sesongen best

Nyopprykkede Åsane hadde en solid start i førstedivisjon, og ledet serien etter flere seire i starten av sesongen. I de siste kampene har laget ikke klart å følge opp. De er pr. i dag nummer 12 på tabellen med 12 poeng. Laget har ikke vunnet på åtte seriekamper. De fem siste har endt med tap.

Brann er nummer sju på tabellen før helgens serierunde med 17 poeng. Etter å ha tapt mot Levanger ble det seier mot Follo på hjemmebane. Da var lagets nye trener, Lars Arne Nilsen på plass. Tidligere denne uken fulgte laget opp med en serk borteseier over Bryne i cupen.

Kampen mellom de to lagene har avspark på Myrdal i Åsane klokken 15.30.

I en annen førstedivisjonskamp møtes Nest-Sotra og Jerv. Den starter klokken 18.00.

Intervjuer er Jan Børge Leirvik

SE INTERVJUET: Lars Arne Nilsen forteller om hvorfor han tok jobben som Brann-trener og utfordringene han står overfor.