– Vi var bedre enn Sandnes Ulf!

Brann nærmest tre poeng i opprykkskampen mot Sandnes Ulf på Jæren lørdag.

Sandnes Ulf - Brann

SATTE SELV STRAFFEN: Marcus Pedersen ble felt av keeper og satte selv inn straffesparket som ga Brann 1-0-ledelse.

– Vi er så nær å vinne, men vi mangler det lille ekstra. Samtidig var det viktig å ikke tape, for da hadde vi vært fire poeng bak, sa Brann-trener Nilsen til C More like etter kampslutt.

Piotr Leciejewski

INGEN GOD DAG: Keeper Piotr Leciejewski må ta på seg skylden for Sandnes Ulfs mål.

Uforandret i toppen

– Jeg er skuffet over at vi ikke tar alle poengene, for jeg føler vi var bedre enn Sandnes Ulf, fortsatte Nilsen.

Målscorer Marcus Pedersen var heller ikke blid etter full tid.

– Vi skal klare å ta alle poengene og drepe kampen tidligere. Så ja, jeg er skuffet, sa Pedersen til C More.

Med 1-1 i oppgjøret mellom andre- og tredjeplassen på tabellen, er situasjonen uforandret i toppen av 1. divisjon.

Tok ledelsen på straffe

Som hjemmelagets trener Bengt Sæternes spådde på forhånd , ble det en tett og jevn kamp mellom de to lagene. Selv om Sandnes Ulf stort sett lå langt lavere på banen enn gjestene fra Bergen, bølget spillet frem og tilbake, med gode sjanser til hvert lag - dog med en viss Brann-dominans i andre omgang.

Marcus Pedersen ga Brann oppskriftsmessig ledelsen på straffe etter 20 minutter. Spissen ble tatt av keeper innenfor sekstenmeteren og satte selv trygt inn straffesparket.

Men bare syv minutter senere sviktet keeper Piotr Leciejewski på et frispark fra skrått hold. Polakken stod feilpassert da skuddet kom og fikk bare såvdit fingertuppene på skuddet fra Kent Håvard Eriksen, som utliknet til 1-1.

Erik Huseklepp kunne og burde ha gitt Brann ledelsen like før pause, men skuddet gikk like utenfor.

Kent Håvard Eriksen feirer scoring mot Brann

SCORET PÅ KEEPERTABBE: Kent Håvard Eriksen fikk en lett jobb med å sette inn frisparket som ga utlikning.

To pådro seg karantene

Nykommeren Viljar Vevatne kom inn som et friskt pust midtveis i andre omgang, men verken han eller de andre røde maktet å få ballen i mål. Nærmest kom Bismar Acosta, som prøvde seg med et brassespark fem minutter før slutt.

Kampen er den fjerde på rad mellom de to lagene som ender uavgjort. I vår ble det 0-0 mellom lagene på Brann Stadion.

Både Kristoffer Barmen og Fredrik Haugen pådro seg sitt tredje gule kort for sesongen og må stå over neste kamp mot Åsane. Også Erik Birkelund fikk gult tidlig i første omgang.

I tillegg måtte Vadim Demidov forlate banen med en lårstrekk mot slutten av kampen.

Dermed ligger de to lagene på henholdsvis andre- og tredjeplass på tabellen, med Brann ett fattig poeng bak Sandnes Ulf.