Lydklipp: Hvordan oppsto Internett, og hvorfor ble vi i Norge online så tidlig? Norsk Internett-historie starter allerede i 1971, og helt siden da har Norge vært et viktig land for utviklingen av nettet.
I denne episoden av Tidsvitnet fra radioprogrammet Ekko, møter du Gisle Hannemyr, lektor og forsker ved Universitetet i Oslo. Han har vært en viktig person for Internetts utvikling i Norge, og her forteller han om forhistorien til Internett, hvordan e-post oppsto og hvordan Internett ble folkeeie utover på 1990-tallet.

Norsk Internett-historie

Lydklipp: Hvordan oppsto Internett, og hvorfor ble vi i Norge online så tidlig? Norsk Internett-historie starter allerede i 1971, og helt siden da har Norge vært et viktig land for utviklingen av nettet. I denne episoden av Tidsvitnet fra radioprogrammet Ekko, møter du Gisle Hannemyr, lektor og forsker ved Universitetet i Oslo. Han har vært en viktig person for Internetts utvikling i Norge, og her forteller han om forhistorien til Internett, hvordan e-post oppsto og hvordan Internett ble folkeeie utover på 1990-tallet.