– Jeg trenger lidenskap for å trives

– Jeg vet ikke om forventningene noen gang kan bli for høye, sier Rikard Norling om presset fra supportere og media som eventuelt venter ham i Bergen.

Norling Rikard

PÅ PLASS: Rikard Norling på plass på hotellet i Bergen mandag kveld.

Foto: Jon Bolstad / NRK

– Vi har hatt en bra dialog som har bygget på respekt for kontraktssituasjonen, sier Norling til NRK etter at han landet på Flesland mandag kveld.

LES OGSÅ: – Håper han blir i Bergen i mange år

I morgen tyder mye på at han blir presentert som ny trener i Brann. Daglig leder Roald Bruun-Hanssen sier han håper Norling blir i Bergen i mange år. Norling selv er litt mer tilbakeholden med å si at alt er klart for at han kan ta over klubben.

– Roald har presentert Brann på en måte som har fått meg til å kjenne at jeg mer enn gjerne pakker den første reisevesken hit for å føre en dialog. Vi skal snakke sammen og se om vi kan komme frem til noe spennende, sier Norling.

– Brann er en stor aktør i Skandinavia

Norling er kjent for å være en trener med mye lidenskap, og frykter ikke forventningene fra media og supportere i Bergen.

– Jeg vet ikke om forventningene noen gang kan bli for høye. Det er lidenskap som styrer i supporteres hjerte. Jeg er ikke fremmed for den situasjonen. Det er nok en forutsetning for at jeg skal trives og ha det bra at det er en sterk lidenskap der jeg jobber, sier Norling.

Mange er overrasket over at Norling, som tok seriegull med Malmö i høst, nå ser ut til å skifte beite til en middelhavsfarer i Norge.

– Brann er jo en stor aktør i Skandinavia, sier mannen som trolig får jobben med å befeste den posisjonen de kommende årene.