Supporterleder: – Sitter og spreller i sofaen

– Begeistringen er så unison som jeg noen gang har sett, sier leder for Brann-supporterne om Rikard Norlings kandiatur som ny trener.

Roger Lillebø-Hansen

SUPPORTERLEDEREN JUBLER: – Dette vil begeistre, og er noe som selger partoutkort og vil få folk til å komme på Stadion, sier supporterleder Roger Lillebøe-Hansen om Rikard Norlings kandidatur som Brann-trener.

Foto: NRK

– Umiddelbart må jeg jo ta det kjedelige svaret og si at vi venter på den endelige bekreftelsen. Men det er klart at skjer dette, så er det øverste hylle, og utrolig gøy, sier Roger Lillebøe-Hansen, leder for supporterklubben Bataljonen.

Lillebøe-Hansen innrømmer at han ikke klarer å forholde seg helt rolig, selv om han vil vente på den endelige bekreftelsen før han spretter champagnen.

– Jeg sitter omtrent og spreller i sofaen, ler han.

– Dette vil begeistre

I morgen skal Norling i samtaler med daglig leder Roald Bruun-Hanssen på Stadion. Supporterlederen er overbevist om at Norling vil bli en populær mann blant supporterne dersom han takker ja til jobben.

– Dette vil begeistre, og er noe som selger partoutkort og vil få folk til å komme på Stadion. På alle sosiale medier har det vært stor begeistring helt siden dette ryktet begynte å komme.

– Begeistringen er så unison som jeg noen gang har sett for en Brann-trener, sier Lillebøe-Hansen.