Sikret Brann eliteserieplassen

Huseklepp sørget sammen med Vaagan Moen for at Brann blir i eliteserien også neste år.

Erik Huseklepp

Etter å ha børstet snø av gressmatten på Stadion og litt lydproblemer med Nystemten, skulle forholdene ligge greit til rette for en Brann-seier. Og det ble det mandag kveld.

Brann

FLINKE GUTTER: Petter Vaagan Moen og Erik Huseklepp sikret sammen eliteseriespill for Brann også neste år.

Petter Vaagan Moen og Erik Huseklepp skal ha mye av den æren. De sørget sammen for at det blir eliteseriefotball på Brann stadion også neste sesong.

Se Brann-Kongsvinger spark for spark.

Kongsvinger ligner derimot bare mer og mer et førstedivisjonslag.

Med seieren i kveld fornyer både Petter Vaagan Moen og Erik Huseklepp kontrakten sin i eliteserien.

Presset godt hele kampen

Brann presset godt i første del av kampen. Etter et vakkert frispark fra kanten av 16-meteren scorte Petter Vaagan Moen kampens første mål, 20 minutter ut i kampen. Han er da oppe i 14 mål i eliteserien, sammen med Stevven Iversen og Fall.

Brann - Kongsvinger

Mame Niang i kamp med brannforsvaret på Stadion mandag kveld.

Knappe 9 minutter etter det igjen putter Huseklepp et vakkert mål, der Vaagan Moen serverer ham ballen. Dermed sto det 2-0 til pause.

Kai Risholt utligner for Kongsvinger i det 79.minutt. Helt på tampen av kampen spiller Gustavino Huseklepp fri fra en stikkpasning, slik at han kommer seg forbi Kongsvingerforsvaret og scorer.

Magne Sturød

STOR SJANSE: Kongsvingers Magne Sturød i eliteseriekampen mellom Brann og Kongsvinger.

Bare en syltynn teori kunne sende Brann til kvalikplass før kamp. Dermed var det ikke overraskende, men veldig deilig at Brann nå er på trygg grunn.

Publikum lot seg ikke akkurat friste til fotballkamp i Bergen mandag kveld. Bare 12095 skuelystne fulgte bunnkampen fra tribunene.

Kongsvinger har ikke slått Brann hverken borte eller hjemme siden 1995.