Hopp til innhold

Opplev matfylket

Sogn og Fjordane er fullt av gode smakar og tradisjonsrik mat. Her finn du tips til gode rettar du kan nyte og oppleve i fylket.

Kokk Pål Jetmundsen.
Foto: Roy Raasholm Fauske / NRK

Boller
Foto: Gro Ravnestad / NRK

Velsmakande gjærbakst

Ingenting er som lukta av nybakte bollar og brød. I denne serien gjev Kari Støfringsdal deg baketips til gode opplevingar. Les meir om serien og høyr episodane her.

Tone Lin Støfring smakar grillmat
Foto: Stian Sjursen, NRK.

Sommarmat på grillen

Korleis skal du klargjere grillen, og korleis fyrer du den opp? Korleis lagar du den perfekte sommarmaten på grillen? Dette får du svar på i denne grillserien der du mellom anna møter kokken Steinar Lindstrøm, matreportarar Stian Sjursen og Tone Lin Støfring, samt får kresne Vegar som rullar terningkast. Les meir om serien og høyr episodane her.

Grilla kyllingbryst med blåmuggost.
Foto: Roy Raasholm Fauske / NRK

Radiokjøkkenet grillar

Kva med ein grilla svinefilet fyllt med riddarost og basilikum til middag i dag? Vil du ha gode tips til varmrettar, osterettar og grillmat? Ta turen innom den første sesongen av radiokjøkkenet vårt. Sjå oppskriftene og høyr serien her.

Snøfrisk fondue, med ristet brød, scampi og kamskjell
Foto: Roy Raasholm Fauske / NRK

Enkle rettar med ost

Radiokjøkkenet er tilbake og gir deg tips om gode og enkle rettar med ost. Pai, scampi, muffins, kaulkunbryst og juletapas er noko av det vi laga i denne sesongen av matserien.
Sjå oppskriftene og høyr serien her.