I grillmatserien vår får du tips om alt frå urter til steiketid på fisk og kjøt.
Steinar fagmann
Vi skal i løpet av grillmatserien leite etter gode råvarer, gode grillar, gi deg tips om korleis ein fyrer opp og sjølvsagt korleis ein griller den perfekte maten til gjestene.
Som fagmann har vi fått med oss Steinar Lindstrøm, faglærar kokk på Øyrane vidaregåande skule.
Kresne Vegar
I serien møter du også ærlege og kresne Vegar på 32 år. Han er svært skeptisk til mykje av sjømaten ein kan putte på grillen.
Serien gjekk første gong på radioen i 2005. Grillserien høyrer du no i morgon-, og ettermiddagsendinga vår på onsdagar. i sommar. Her på nettsidene våre kan du og høyre serien igjen.
Høyr:
Høyr:
Høyr:
Høyr:
Høyr:
Høyr:
Høyr:
Høyr:
Høyr:
Høyr:
Høyr:
Høyr:
Høyr:
Høyr: