Brann møter Lillestrøm klokka 15

I eliteserien for menn spelte Brann borte mot Lillestrøm på Åråsen stadion søndag. Sjå NRKs kampreferat her.

– Ein glimrande bortekamp! Det var rett og slett klasseforskjell på laga, skriv NRKs Håvard Sæle, som dekka kampen.

Sivert Heltne Nilsen sende Brann i leiinga på straffespark etter ein halvtime, før tidlegare LSK-spelar Ulrik Mathisen sette inn 2-0 etter ein stygg pasningsfeil av Vebjørn Hoff like etter pause.

Brann skapte flere store sjansar utenom scoringene, men Mads Hedenstad sto ein veldig god kamp i Lillestrøm-målet og avverga fleire scoringer for gjestene.

Heimelaget hadde lite å by på offensivt og skapte ikke éin målsjanse på 90 minutter, skriv Sæle.

– Fem sigrar på rad i eliteserien betyr at Brann flyr høgt for tida, skreiv Sæle før kampen.

Brann ligg no 4.-plass i eliteserien, og har ikkje tapt sidan 0-2 for Viking på Brann stadion 30. juli.

Eliteserien fotball 2023: Brann - Tromsø (2-1)