- Ulrich stopper GNR-video

Verden venter fortsatt på en ny musikkvideo fra Guns N' Roses. Ifølge Axl-leiren er det denne mannens skyld.

Lars Ulrich

HOLDER IGJEN: Denne mannen må signere et skjema før Guns N' Roses-videoen «Better» kan vises. Her er Ulrich fotografert på Koengen i Bergen tidligere i år.

Foto: Roy Hilmar Svendsen / NRK

Før jul tok endelig Axl Rose bladet fra munnen og svarte på en rekke spørsmål fra fans. 46-åringen er det eneste gjenværende originalmedlemmet i dagens Guns N' Roses, som slapp albumet «Chinese Democracy» i november.

Axl Rose, Guns N' Roses

NY PLATE: Axl Rose slapp ny plate i november.

Foto: George Chin

- Venter kun på Lars

Under chatten med fansen, sa Rose at gruppens nye musikkvideo, «Better», var klar og skulle lanseres uken etter. Det skjedde ikke. Neppe noen bombe, all den tid Axl lot fansen vente i over 14 år på selve platen.

LES OGSÅ: Nå kommer «Chinese Democracy»!

Nå hevder en representant for Axl Rose, Fernando Lebeis, at videoen er fiks ferdig, men at én person er skyld i at den ikke er kommet ut på markedet: Metallica-trommis Lars Ulrich.

- Vi venter på at han skal skrive under at videoen er OK. Det er alt som gjenstår, skriver Lebeis på nettsiden mygnr.com.

Robin Finck

BORTE: Gitarist Robin Finck forlot Guns N' Roses i april, og er nå tilbake i Nine Inch Nails.

Foto: STEPHEN BRASHEAR / AP

LES OGSÅ: GNR-stjerne avlyser

Trolig gamle opptak

Mye tyder på at videoen dermed baserer seg på konsertopptak fra 2006, sist Guns N' Roses turnerte. Ulrich skal være en venn av bandet, og opptrådte også med gruppen på låten «Out Ta Get Me» i Oakland, California. Trolig er det opptak fra denne kvelden som er med i videoen.

Gamle live-opptak kan også være eneste mulighet til å få med gitaristene på låten, Robin Finck og Brian Carroll/«Buckethead». De to forlot bandet i henholdsvis 2008 og 2004, men skal ifølge Axl Rose fortsatt være på godfot med sjefen.

LES OGSÅ: Weiland sparket fra Velvet Revolver