Travel natt for politiet

Slag mot dørvakt, slagsmål og naboklager var noe av det politiet måtte håndtere i natt.

Jakkemerke på politiuniform

Illustrasjonsbilde

Foto: Wenche Lamo Hadland / NRK

Notodden

Ved 23-tiden lørdag kveld valgte politiet å stanse en privat fest etter klager på høy musikk. Det ble også kastet en del bokser fra en veranda på huset.

En time senere måtte politiet kjøre hjem en 16 år gammel gutt. Han var beruset og etterkom ikke pålegg fra politiet.

Ved 05.30-tiden søndag morgen ble politiet varslet om en bil som vinglet på E134 inn mot sentrum. Føreren fremstod som beruset. Politiet beslagla førerkortet hans. I tillegg ble det tatt blodprøve av mannen.

Porsgrunn

Lørdag kveld kl. 23.45 meldte politiet på Twitter at de pågrep en kvinne som slo en dørvakt i ansiktet på et utested i Porsgrunn. Kvinnen var beruset, opplyser politiet.

Klokken 02.15 ble en beruset mann bortvist fra sentrum. Han hadde kranglet og dyttet på noen dørvakter i Storgata og var til stor sjenanse, opplyser politiet. Kort tid etter ble en annen mann bortvist fra Storgata. Også denne personen var beruset og kranglet med ansatte ved et utested.

En ambulanse ble sent til Lundedalen klokken 03.35. En person var slått og ble kjørt til sykehus med uavklart skadeomfang. ifølge politiet har de ingen opplysninger om gjerningsmannen.

Klokken 04.50 måtte politiet forfølge en varebil i sentrum som ikke ville stanse. Den korte forfølgelsen foregikk i lav fart og endte uten uhell. Føreren var beruset.

Skien

En mann hevdet han ble slått av en ukjent gjerningsmann klokken 01.15 i Kongens gate i Skien. Mannen hadde ingen opplysninger om gjerningspersonen og et søk i sentrum ga ingen resultater, opplyser politiet.

Klokken 01.30 måtte politiet dempe en privat fest på Skotfoss etter flere naboklager.

Politiet i Skien måtte klokken 02.20 i natt løse opp en slåsskamp i Kongens gate. De involverte fikk en muntlig advarsel fra politiet og marsjordre ut av sentrum.