Hopp til innhold

Se premieren på Odd Nordstogas nye video

Via billed-delingstjenesten Instagram medvirker folk fra hele landet i Odd Nordstogas nye musikkvideo til singelen «Kunsten å gå».

Kunsten å gå

VERDENSPREMIERE: Fredag 7. august får alle muligheten til å se Odd Nordstogas nye musikkvideo 'Kunsten å gå'.

Foto: Ingar Storfjell / Aftenposten

Via sin Facebook-side og Instagramkonto oppfordret Odd Nordstoga fra Vinje i Telemark folk fra hele landet til å bidra med små filmsnutter av seg selv som går. Resultatet kan du se i verdenspremieren på videoen som slippes i dag. Og responsen har vært enorm.

– Det var kjemperespons. Hvis noen ikke liker videoen, så kan de ikke skylde på andre enn seg selv, ler han.

Han er svært fornøyd med resultatet.

Verdens billigste oppskrift på å få livet til å gå fremover, det er bare å ta seg en liten gåtur. Det er det denne sangen handler om, sier Odd Nordstoga til NRK.

Albumet er spilt inn i Studio Atlantis i Stockholm, med Bergensbrødrene David og Ivar Vogt fra folkbandet Realones som produsenter.

– Låten handler om å gå tilbake til det enkle livet, det å sette pris på det. Når man tenker på det, er jo faktisk det å kunne gå en vanvittig kunst, sier Nordstoga.

Gleder seg til å komme hjem

I sommer har han vært mye på familiehytta i Tvedestrand, men han får ikke tid til å hvile så lenge. Programmet hans er fylt med flere konserter og opptredener fremover.

– I kveld gleder jeg meg til å spille i Telemark, og på Wrightegaarden i Langesund. Det er noe helt eget ved å komme til hjemfylket, sier han.

Du kan også høre Odd Nordstoga i Reiseradioen i dag fra klokken 09.

Flere nyheter fra NRK Vestfold og Telemark