Ranet av maskerte menn i sitt eget hjem

To maskerte menn brukte kniv og truet til seg penger fra en mann i Larvik i morges. Politiet etterforsker saken og ber om tips.

Laster kart, vennligst vent...

To menn ringte på døren til en beboer i Prinsegata i Larvik. De skal ha truet personen med kniv og stjal så penger. Mannen ble ikke fysisk skadet. Dette skal ha skjedd ved 04.45-05.00-tiden.

– De skal ha maskert seg i en eller annen form. Så vidt jeg vet skal de ha ha hatt på seg finlandshette, skjerf eller noe som var klippet til som de hadde foran ansiktet, sier jourhavende jurist Eskil Bredesen i Vestfold politidistrikt.

Ukjent beløp

Mennene skal ha snakket gebrokkent engelsk.

– Hvor mye penger fikk de med seg?

– Det vil jeg ikke si noe om nå. Jeg er usikker på om han har fullstendig oversikt over det også, sier Bredesen.

Eskil Bredesen

ØNSKER TIPS: Politiet har foretatt undersøkelser. Dersom folk har sett noe, så ta kontakt med oss, sier jourhavende jurist Eskil Bredesen i Vestfold politidistrikt.

Foto: Jan Gulliksen / NRK

Ber om tips

Politiet er foreløpig tidlig i etterforskingsfasen. Politiet er interessert i tips. Den ene av mennene hadde blå gense, blå olabukse og var 170–175 cm høy. Den andre mannen var 150–160 cm høy og hadde rød hettegenser. Begge skal være i 20-årene.

– Vi ønsker tips fra folk om de har sett noe i nærheten i det aktuelle tidspunktet, sier Bredesen.

Politiet har foretatt undersøkelser på stedet.

– Vi er i gang med avhør.Vi har avhørt fornærmede og personen som meldte om hendelsen. Vedkommende bor også på samme adresse som fornærmede, sier Bredesen.