Hopp til innhold
Selda Ekiz er programleder i Klassequizen.
Foto: Ole Kalan / NRK

Klassequizen i Vestfold 2022/23

Oppsummert

30 skoler i Vestfold prøver å kvalifisere seg til landsfinalen i Klassequizen våren 2023.

  • Ringshaug og Ra videre i Klassequizen

    De fire beste skolene fra Vestfold i de innledende rundene i høst, møttes i dag til finale i Gildehallen på Borre. Her var Ringshaug aller best med 11 av 12 poeng. Men det måtte utslagsspørsmål til for å finne ut hvem som skulle slå følge til landsfinalen. Sande og Ra hadde begge 10 poeng, men etter to utslagsspørsmål trakk Ra det lengste strået. Teigar var også med i finalen og fikk 9 poeng. Finalen kan du høre i P1 Vestfolds morgensending på radio her. Klassequizen starter på NRK 1 fredag 10. mars.

    De to vinnerskolene Ra og Ringshaug etter Vestfold-finalen i Klassequizen januar 2023. Fra venstre: Matilde Jacobsen Hugsted, Jakob Holm og Sebastian Lykken fra Ra, og Guro Fugleberg, Martin Sandtrø og Jakob Bergmann Abusdal fra Ringshaug.
    Foto: Robert Hansen / NRK
  • Klassequizen-finalistene i Vestfold er klare

    Tjodalyng var siste skole ut i Klassequizen denne høsten. De fikk 7 poeng. Etter at 30 skoler har prøvd seg denne høsten, er det fire skoler som skal møtes i en finale i starten av januar. De fire skolene er Ringshaug i Tønsberg, Ra i Larvik, Teigar på Nøtterøy og Sande. De to beste her blir Vestfolds representanter i landsfinalene på NRK 1 til våren.