NRK Meny
Normal

U2-konsert i Stockholm avlyst etter trusler

U2-konserten i Stockholm søndag kveld ble avlyst etter evakuering etter at en person var blitt truet. – Det er kjipt å gå glipp av konserten, sier norske Renate Johansen.

U2-konsert i Stockholm

Konserten til U2 i Stockholm ble avlyst søndag kveld etter en trusselsituasjon.

Foto: Marko Säävälä / TT / NTB scanpix

Konsertlokalet Globen i Stockholm ble søndag kveld evakuert kort tid før U2 skulle gå på scenen.

Ifølge svenske Aftonbladet søkte politiet etter en bevæpnet person, som har truet en person. Det opplyste de også publikum om ved konsertarenaen.

Ifølge Expressen skal politiet skal være på jakt etter en mann i 20-årsalderen. Situasjonen skapte kaos ved konsertarenaen da alle publikummere ble ransaket.

Først skal ingen ha sluppet inn fordi systemet som skanner billettene sviktet. Over 5000 mennesker sto utenfor. Og da de først slapp inn, ble hele den store hallen tømt. Nå er konserten flyttet til 22. september.

Konserlokalet i Stockholm

Ifølge svenske medier leter politiet etter en person som skal utgjøre en trussel. Alle publikummere ble ransaket, og konserten er nå avlyst.

Foto: Renate Johansen

– Kjipt å gå glipp av konserten

Renate Johansen fra Trondheim forteller at de var innendørs i Globen i to timer – før de fikk beskjed om å evakuere konsertlokalet.

– Mens vi var inne lette politiet og sikkerhetsvaktene etter en person på tribunene der vi satt. Det er tydelig at noe var galt. Informasjonen om billettproblemer tror vi ikke noe på, sier Johansen til NRK.

Johansen må reise tilbake til Trondheim i morgen. Hun får dermed ikke med seg U2-konserten, som hun tok turen til Stockholm for.

– Det er kjipt å gå glipp av konserten, sier hun.

Renate Johansen

Renate Johansen fra Trondheim var i Globen i Stockholm.

Foto: Privat

– Ikke vår feil

Ifølge pressekontakten i Globe Arenas, Daniel Stålbo, er det ikke er noe feil ved deres billettsystem.

– Dette har å gjøre med vår arrangør. Det synes å være tilknyttet billettkontrollen, sier han og henviser til Live Nation, som er konsertarrangør.

Konsert avlyst

Først skal ingen ha sluppet inn fordi systemet som skanner billettene sviktet. Over 5000 mennesker sto utenfor. Og da de først slapp inn, ble hele den store hallen tømt.

Foto: Pontus Lundahl / TT / NTB scanpix
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt