Tre mindreårige knivstukket i Haag

Nederlandsk politi jakter fortsatt på en gjerningsmann etter at tre mindreårige ble knivstukket i en travel handlegate i Haag. De kan ha vært tilfeldige ofre.

Videoer fra sosiale medier viser avsperringer i Haag, Nederland.

Videoer fra sosiale medier viser avsperringer i Haag, Nederland.

Det tre ble angrepet i byens travleste handlegate, Grote Marktstraat, ved 19.45-tiden fredag.

Politiet i Haag bekrefter at alle tre er under 18 år. Seint fredag kveld var alle tre utskrevet fra sykehuset.

Haag er den tredje mest folkerike byen i Nederland. På grunn av handledagen Black Friday var det ekstra mange mennesker ute i gatene.

Netherlands Stabbing

TRE PERSONER KNIVSTUKKET: Politiet bekrefter at tre personer har blitt knivstukket i den travle handlegaten Grote Marktstraat i Haag.

Foto: Phil Nijhuis / AP

Bilder fra åstedet viser at bevæpnet politi sperret av et stort område og nødetatene raskt kom på plass.

Panikk

Avisa De Telegraaf skriver at ofrene ser ut til å ha vært tilfeldig valgt. Vitner avisa har snakket med, sier at det oppsto panikk i etter hendelsen.

Ifølge NOS, den nederlandske rikskringkasteren, skal det ikke være noen indikasjoner på at knivangrepet er terrorrelatert.

Pressetalskvinne Marije Kuiper sier til nyhetsbyrået AP at de foreløpig ikke vet hva foranledningen til knivstikkingen er.

Politijakt

Politiet skriver på Twitter at de jakter på en mistenkt. De leter etter en mann i alderen 45–50 år med svart, krøllete hår som forsvant fra stedet etter knivstikkingen. Politihelikopter er satt inn i jakten på gjerningsmannen.

– Han har på seg skjerf og en grå joggedress, skriver politiet på Twitter.

Laster kart, vennligst vent...

SISTE NYTT

Siste nytt