Hopp til innhold

Sendte julenissen og julealv på narkorazzia

En mann som er mistenkt for å ha solgt narkotika fikk et ublidt møte med en nisse og en alv da huset hans ble stormet i Peru.

Politiet i Peru går nye veier for å ta narkotika langere. I forbindelse med julehøytiden har de nå beggynt å kle seg ut som nisser og alver.

Politiet mener mannen i blå T-skjorte ikke har vært spesielt snill i år, og stormet huset med slegge for å lete etter narkotika.

En video som er publisert av politiet i hovedstaden Lima viser to politimenn utkledd som julenissen og en julealv.

De stopper i en anonym varebil utenfor et hus i bydelen Villa El Salvador, og stormer inn porten før de bryter opp inngangsdøra med en slegge.

Inne i huset blir en mann lagt i bakken og påført håndjern.

Mannen skal ha blitt filmet mens han solgte narkotika utenfor sitt eget hus, som ligger i nærheten av en skole, skriver Reuters.

Narkopoliti i Peru

Mannen som ble pågrepet i huset risikerer flere år i fengsel.

Foto: - / AFP

Politiet fant 1187 små pakker med kokainpasta, 166 pakker marihuana, en pistol med fem kuler, en hagle og en finlandshette.

Fire personer ble arrestert. De risikerer fengsel i mellom tre og ti år, skriver CNN.

Politimennene som gjennomførte razziaen tilhører undercover-enheten Grupo Terna. De bruker ofte forkledninger for å overraske mistenkte.

Ifølge politiet er dette en effektiv taktikk. De har også tidligere kledd seg ut som hjemløse.

– Agentene forkler seg for å kunne gjennomføre oppdragene sine uten å bli oppdaget. Resultatet er at en betydelig mengde narkotika er konfiskert, sier enhetens leder Fredy Velasquez.

Narkopoliti i Peru

Politiet viser frem beslaget etter razziaen.

Foto: - / AFP

SISTE NYTT

Siste nytt