Hopp til innhold

Dette er vanligvis en av verdens travleste stasjoner

I går stengte to av verdens største tognett for trafikken i påvente av den tropiske stormen «Sandy». Se bildegalleriet.

Transportmyndighetene i New York bestemte i går at hele tog- og T-banenettet i New York skulle stenges under den tropiske stormen «Sandy», ettersom store nedbørsmengder er ventet å skylle inn over millionbyen de nærmeste dagene.

I går kveld ved 19-tiden gikk siste tog fra Grand Central, før barrikadene ble satt opp og midlertidige demninger opprettet.

Transportmyndighetene, som er aktive på bildedelingsnettverket Flickr, valgte å ta bilder av prosessen. De viser noen av verdens trafikale hovedknutepunkter, fullstendig tømt for folk.

Grand Central er en av verdens største togstasjoner. Hver dag går trekvart millioner mennesker gjennom stasjonen.

LES OGSÅ: – Alt er kansellert og vi får ingen informasjon
LES OGSÅ: Derfor kan Sandy ramme så hardt

Også flytrafikken rammet

Men togene er ikke det eneste som er påvirket. På hele nordøstkysten av USA skaper den historisk store orkanen Sandy også fullstendig kaos i flytrafikken. 7600 avganger er innstilt.

I New York regner myndighetene med at all flytrafikk vil stanse natt til mandag og trolig ikke komme i gang igjen før tidligst tirsdag ettermiddag. Det er ventet at all flytrafikk vil bli stanset i løpet av kort tid.

Det er uklart når trafikken vil starte opp igjen, men stormen er ventet å treffe med full styrke i løpet av mandag kveld lokal tid.

Mange er evakuert i påvente av at orkanen «Sandy» skal treffe østkysten av USA.

Slik forbereder amerikanerne seg på «Sandy»

SISTE NYTT

Siste nytt