Kvinne omkom da betongkloss rammet bil på dansk motorvei

En kvinne mistet livet og en mann er alvorlig skadet etter at en bil med en tysk familie om bord kjørte på en stein som skal ha blitt kastet ned fra en bro på en motorvei på Fyn i Danmark, skriver danske medier.

Bilde tatt fra Langesøvej-broen over E20 på Fyn i Danmark

Bilde tatt fra Langesøvej-broen over E20 på Fyn i Danmark.

Foto: Danmarks Radio

Dansk politi ber nå publikum om hjelp til å finne gjerningsmannen eller gjerningsmennene, skriver Danmarks radio.

Hendelsen skjedde natt til søndag i 04-tiden på en motorvei på Fyn i Danmark.

Sannsynligvis ble en stein kastet utfor broen over motorveien på Fyn. I bilen, som kjørte vestover i retning Jylland, satt en far, mor og et barn fra Tyskland.

Den 33 år gamle kvinnen i bilen døde etter sammenstøtet. Hennes 36 år gamle mann er alvorlig skadd. Deres fem år gamle sønn satt i baksetet og fikk lettere skader.

– Vi håper at noen har sett noen eller kanskje noe som kan hjelpe til med å finne fram til den skyldige, skriver operasjonsleder Mie Brøchner ved Fyns politi i en pressemelding søndag.

Politiet offentliggjør nå bilder av to steiner, eller betongklosser, en på 30 kilo og en brostein som befant seg i kjørebanen.

En betongkloss på 30 kg og brostein på 9,5 kg som ble kastet ned på motorveien E20 på Fyn i Danmark

En betongkloss på 30 kg og brostein på 9,5 kg som ble kastet ned på motorveien E20 på Fyn i Danmark.

Foto: Fyns Politi

Har skjedd før på samme sted

I januar i år ble en familie på fire rammet av en 30 kilo tung betonghelle som sannsynligvis ble kastet ned fra samme bro på Fyn. Moren fikk en hodeskade, mens barna og faren slapp unna uten skader.

Politiet kalte det «et mirakel» at familien ikke kom alvorlig til skade.

I Danmark har det skjedd flere lignende hendelser. I 2011 ungikk to betjenter som satt i en politipatruljebil å bli truffet av en to kilo tung stein som ble kastet ned fra en gangbro ved Aarhus. Frontruten ble knust, og den ene politibetjenten fikk skader i beinet.

Laster kart, vennligst vent...

SISTE NYTT

Siste nytt