NRK Meny
Normal

Jakter på drapsmann på Facebook

Italiensk politi går nå gjennom bilder fra Facebook for å finne ut hvem som drepte den britiske studenten Meredith Kercher.

Huset til den drepte studenten Meredith Kercher
Foto: STRINGER/ITALY / REUTERS

21 år gamle Meredith Kercher ble fredag funnet med strupen avskåret i leiligheten hun delte med tre venninner. Kercher var utvekslingsstudent i Perugia i Italia.

Nå håper politiet i Perugia at drapsmannen skal spores opp gjennom den populære nettmøteplassen Facebook, skriver Sky News. Flere vitner, som er avbildet sammen med Kercher, har allerede blitt avhørt av politiet. 

Feiret Halloween

Den britiske studenten skal ha feiret Halloween sammen med et knippe medstudenter onsdagen før drapet, og skal ha tatt flere bilder på festen. Nå tror politiet at den drepte studenten kan ha møtt drapsmannen på festen.

Eieren av baren der Meredith Kercher og vennene hennes var, forteller at politiet hadde vært innom baren og vist henne bilder fra Facebook.

- Bildene var fra Halloween-festen og andre fester fra denne plassen. De var alle venner av henne, sier bareier Pasquale Pisco.

Pisco tror et er god sjanse for at drapsmannen er på bildene dersom han deltok på festen.

- Det var mange folk på festen, også mange vi ikke kjente, og mange hadde masker på seg, sier Pisco.

- Seksuelt motivert

En obduksjon har vist at Kercher har vært involvert i en form for seksuell aktivitet drapskvelden, men det er ingen tegn til voldtekt, ifølge Sky News. Noe som kan tyde på at drapsmannen var en bekjent av henne.

Kerchner ble funnet etter at politiet fant hennes mobiltelefon i en hage i nærheten. Det ledet politiet til huset der liket av henne ble funnet på soverommet.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt