NRK Meny
Normal

Innrømte grotesk barnedrap

En tidligere søndagsskolelærer i California sa seg i dag skyldig i å ha drept en åtte år gammel jente.

Melissa Huckaby

Melissa Huckaby sa seg skyldig i drap i retten i dag. Her et bilde fra fengslingsmøtet 14. april i år.

Foto: Paul Sakuma / Ap

29 år gamle Melissa Huckaby sa seg rettshøringen i retten i San Joaquin County skyldig i overlagt drap, mens alle andre tiltalepunkter mot henne ble frafalt.

Unngår dødsstraff i avtale

Hun var også tiltalt for å bortført og voldtatt åtte år gamle Sandra Cantu, som var nabo og lekekamerat av hennes datter. I tiltalen inngikk to voldtekter og uanstendig oppførsel med et barn under 14 år.

Huckaby var også tiltalt for tidligere å ha dopet ned en sju år gammel jente og en 37 år gammel mann, som politiet tror hun var kjæreste med. Også disse tiltalene ble trukket i avtalen, skriver Fox News.

Med den opprinnelige tiltalen ville hun stått i fare for å bli ilagt dødsstraff dersom hun hadde blitt dømt. Rettssaken var berammet til å begynne i oktober.

Nå står Huckaby overfor en dom på mellom 25 år og livstid, uten mulighet for løslatelse, når hun fengsles 14. juni.

Drepte datterens lekekamerat

29-åringen jobbet som søndagsskolelærer ved kirken til bestefaren til den drepte åtteåringen, og den drepte jenta var lekekamerat av hennes egen datter, skriver KTLA.

Huckaby tok livet av den åtte år gamle jenta i mars 2009. Etter en ti dager lang leting ble jenta funnet død i en koffert som lå i et tjern et par kilometer fra stedet der de begge bodde. Bare dager etterpå, 10. april, ble Huckaby arrestert.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt