Her reddes han ut av flomvannet mens bygninger raser rundt ham

Sichuan-provinsen i Kina er hardt rammet av styrtregnet som har falt siden søndag. Flere bilder dukker nå opp av dramatiske redningsaksjoner som har pågått de siste døgnene.

I den dramatiske videoen ser vi at en fabrikkarbeider reddes ut av vannmengdene ved hjelp av en pinne, mens bygninger raser rundt ham. Bildene er fra byen Deyang i Sichuan-provinsen i Kina.

VIDEO: I den dramatiske videoen ser vi at en fabrikkarbeider reddes ut av vannmengdene ved hjelp av en pinne, mens bygninger raser rundt ham.

En arbeider ved en fosfat-fabrikk i Sichuan-provinsen i Kina ble tirsdag reddet i land av sine kolleger mens flomvannet rev med seg bygninger rundt ham.

Byen Deyang, sørvest i Kina, er hardt rammet av flommene som har herjet landet den siste uka.

Styrtregnet begynte å falle i området Shifang mandag kveld, og har allerede ødelagt flere fabrikkbygninger og hjem, flere hundre personer skal være fanget i flomområdene.

– Vannstrømmen økt til 2710 kubikkmeter per sekund

I videoen i toppen av saken har fabrikkarbeidere filmet med et mobilkamera i det bygningene rundt dem raser ut i vannmassene.

Midt i opptaket ser man en arbeider som fortsatt står ved en av de ødelagte bygningene. Han finner ingen vei ut da alle veier er oversvømte, men personen tar seg til slutt fram med en lang pinne, og blir reddet i land ved at en kollega rekker ut en annen pinne mot ham i vannmengdene.

Ifølge det meteorologiske instituttet i Shifang har regnet økt vannstrømmen i elva Shiting til 2710 kubikkmeter per sekund, noe som er et historisk nivå.

Ifølge det lokale politiet har mer enn 200 fabrikkarbeidere og innbyggere blitt fraktet til sikkerhet. En skal være skadd og fire er meldt savnet. Brannmannskaper bidrar onsdag i redningsarbeidet.

Arbeidere ved Shitingjiang-broen i Sichuan-provinsen strandet mandag kveld og måtte reddes ut av flomvannet.

VIDEO: Se hvordan to vedlikeholdsarbeidere måtte reddes i land ved hjelp av en line mandag ettermiddag.

Reddet fra sandbank

I en annen video, som også er sendt ut av den statlige, kinesiske tv-kanalen CCTV, ser vi nok en dramatisk redningsaksjon av to vedlikeholdsarbeidere som er fanget på en sandbank midt i mellom de frådende vannmassene.

De to hadde arbeidet på Shitingjiang-broen i Sichuan-provinsen da de ble strandet midt i de økende vannmassene i elva Shiting.

Brannmannskaper ankom stedet for å bistå med å redde de to i sikkerhet. I videoen over ser man at mennene reddes i land ved hjelp av en line som skytes over til sandbanken.

Innenriksdepartementet i Kina meldte tirsdag at flommen har, siden søndag, rammet et område som er hjem til 360 000 mennesker. 300 hjem skal være ødelagt og over 6000 mennesker har vært nødt til å evakuere fra sine hjem.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt