Skudd mot ambulanse i Stockholm - én funnet død

En mann er funnet død i Stockholm etter at en ambulanse ble beskutt i bydelen Grimsta vest i Stockholm onsdag formiddag.

Beklager, vi kunne ikke vise innholdet.
Se «Skudd mot ambulanse i Stockholm» i nytt vindu

Alarmen gikk hos Stockholmspolitiet kl. 10.51 da en ambulanse varslet at den ble beskutt i bydelen Grimstad mens den var ute på oppdrag onsdag formiddag.

Ambulansen skulle hente en pasient på en adresse i Grimsta da ambulansesjåføren oppfattet at bilen ble beskutt. Ingen i ambulansen skal ha blitt skadet.

Tungt bevæpnet politi brøt seg inn

Et vitne som bor i nærheten forteller til avisa Expressen at han satt på kjøkkenet da han hørte tre skudd. Da han kikket ut vinduet så han bare ambulansen, men kort tid etter kom tungt bevæpnet politi til stedet.

Vitnet sier at politiet deretter brøt seg inn i en leilighet i nærheten. Ifølge politiets hjemmeside hadde de også med seg en forhandler på det tidspunktet.

– Inne i leiligheten fant ambulansefolkene og politiet en død person. Vi kan ikke si noe mer om omstendighetene nå, sier Kjell Lindgren i Stockholmspolisen til Aftonbladet.se.

Politiet har sperret av tre områder i Grimsta, men Lindgren sier at de ikke lenger leter etter en annen gjerningsmann.

Kl. 12.29 bekrefter politiet hendelsesforløpet på sin hjemmeside og opplyser at de nå konsentrerer seg om vitneavhør. Ifølge Aftonbladet blir det også gjort tekniske undersøkelser i leiligheten.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt