NRK Meny
Normal

– Kunne gått riktig galt

En tilhenger lastet med bjelker av aluminium veltet ved avkjøringen til Ikea mandag ettermiddag.

tilhenger veltet på tunga
Foto: Marit Langseth / NRK

– Ingen kom til skade etter velten, men det er lett å tenke seg at dette kunne gått riktig galt i et befolket område, sier fungerende operasjonsleder i Sør-Trøndelag politidistrikt, Ole Petter Hollingen.

Politiet mistenker at hengeren var feillastet, og at høy fart i svingen førte til at den veltet. Sjåføren hadde ikke gyldig førerkort, og politiet oppretter sak mot sjåføren.

– Tilhengeren var lastet med aluminiumsbjelker av noe slag, så tyngden på lasten er ikke all verden, men med for høy fart så blir det for tungt, sier Kai Almås, politibetjent på stedet.

Velten skjedde i svingen etter avkjøringen fra Omkjøringsveien og mot Ikea. Tilhengeren og lasten ligger i svingen.

– Det foregår nå bilberging på stedet for å få opp hengeren og lasten. Stedet er snart ryddet, sier Håvard Høyem i Sør-Trøndelag politidistrikt rundt klokken 13.15.

Trafikken går noe saktere forbi bilbergingen, men det skal ikke gå betydelig utover trafikken.

Laster kart, vennligst vent...

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.