NRK Meny
Normal

Siktet for voldtekt i Trondheim

En 20 år gammel mann er pågrepet og siktet for voldtekt av en 19 år gammel kvinne i en leilighet i Trondheim natt til søndag.

Politiet i Trondheim ble klokken 03.38 natt til søndag oppsøkt av en 19 år gammel kvinne som kom sammen med en venninne for å anmelde en voldtekt. Overgrepet skal ha skjedd innendørs i en leilighet på Heimdal i Trondheim.

– Politiet dro til adressen og der traff vi den som vi mener er gjerningsmannen, opplyser operasjonsleder Rune Brandmo til NTB.

Ble satt i arresten

Den 20-årige antatte gjerningsmannen ble søndag morgen undersøkt for tekniske spor. Samtidig var den unge kvinnen overført til voldtektsmottaket på St. Olavs Hospital. Politiets krimteknikere undersøkte også leiligheten på Heimdal.

Søndag kveld ble mannen som er siktet satt i arresten, og vil bli avhørt av politiet. De vil foreløpig ikke si om han blir fremstilt for varetektsfengsling.

– Flere har vært inne til avhør, men vi ønsker ikke å si noe om omstendighetene rundt hendelsen da det fortsatt pågår etterforskning, sier jourhavende Charlotte Asphaug til NRK.

Video fra Trøndelag

Det er julebordstid, og uhell kan skje, skal vi tro tannlegene...
Fra 1. januar får du nyheter klokka 18:55, 20:55 og 22:55.