NRK Meny
Normal

- Dette er en veldig god start

Den nye partisekretæren i Arbeiderpartiet besøkte Trondheim på sin første arbeidsdag.

Raymond Johansen
Foto: NRK

- Det er svært viktig å komme ut og møte folk. Og ikke bare snakke til, men med dem, sier Raymond Johansen, som valgte å besøke Trondheim på sin første dag som partisekretær i Arbeiderpartiet.

Han mener det var naturlig å besøke Trondheim og Sør-Trøndelag.

- Her har Arbeiderpartiet vist vei, dette er et sterkt område for partiet. Og det å snakke med folk her er en veldig god start sier Raymond Johansen.

Kulturminister Trond Giske var med da Johansen møtte folk på Ranheim onsdag. Han sier kamp mot arbeidsløshet blir en viktig sak for partiet når man nå går inn i valgkampen.

- Arbeidsløsheten stiger kraftig på grunn av finansproblemene, det å sørge for arbeid til alle er fundamentalt for Arbeiderpartiet. I tillegg til det er det de tradisjonelle sakene våre som skole og en skikkelig eldreomsorg, jeg tror sykeheimsdekningen er det aller viktigste, sier Giske.

Raymond Johansen sier partiet skal fokusere på hva de har gjort i løpet av fire år i regjering. Og på hva de har tenkt å gjøre videre.

- Nummer én er arbeid til alle. Vi er midt inne i en finanskrise og mange føler en veldig utrygghet. I tillegg er eldreomsorgen og helse vesentlig, sier Raymond Johansen, Arbeiderpartiets nye partisekretær.