500 gr elgkjøtt
500 gr elghjerte
200 gr spekk
3-4 ts salt
1 ts pepper
1 egg
2 ss potetmel
1 stor revet løk
Mal kjøtt, hjerte og spekk hver for seg. Kanskje to ganger. Bland dette sammen og spe med ca 1 dl. vann. Ha i salt, kanskje før du har i vannet. Ha i resten av ingrediensene. Formes som kjøttkaker og stekes i varm panne.
Serveres med brun viltsaus, poteter, brokkoli, gulrot og tyttebær.
God appetitt!!
Linda Haukenes, Brandsfjord
ELGKJØTT-OPPSKRIFTER 
- Elg i krydderlake
- Elg- og lammekombinasjon
- Elgbiff m/ kantarellsaus
- Elggryte
- Elggryte
- Elghakkgryte
- Elgkjøttgryte
- Elgpirog
- Elgsteik
- Elgsteik i øl
- Elgstek i gryte
- Gryte med elgkjøtt
- Hjerte-god elgsteik
- Jegergryte av Klæbu-elg
- Lasagne med elg
- Min beste elgoppskrift
- Målsjåsens elgsodd
- Naumdølgryte
- Slottssteik m/ morkelsaus
- Spagettigryte m/elgkjøtt
- Verdens beste elgsteik
- Aastas elgkarbonade