Hopp til innhold

MC-fører stakk fra skadd passasjer

En motorsykkel kjørte av veien ved Smistad i Trondheim i formiddag. Føreren stakk fra stedet, mens passasjeren ble liggende skadd i grøfta. Nå er én person pågrepet.

Passasjer forlatt i grøft etter ulykke

Passasjeren måtte få legehjelp etter MC-ulykken. Ifølge politiet hadde han smerter i en fot som trolig er brukket.

Foto: Henrik Sundgård

Politiet har arrestert en mann etter ulykke

I formiddag rykket politiet ut til en adresse i Trondheim. Der ble en mann i 30-årene arrestert.

Foto: Henrik Sundgård / NRK

En mann tatt etter MC-ulykke

Denne motorsykkelen ble stjålet tidligere denne uka. I formiddag fant politiet den i Trondheim etter en MC-ulykke ved Smistad.

Foto: Henrik Sundgård / NRK
– Vi har nå pågrepet en mann som er mistenkt for å ha stjålet, og kjørt motorsykkelen. Han ble arrestert på en adresse i Trondheim, sier operasjonsleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt, Randi Fagerholt til nrk.no i 11.30-tiden.

En motorsykkel med to personer kjørte av veien i en sving ved Smistad i Trondheim i 9-tiden i morges. Passasjeren ble forlatt i grøfta.

– Motorsykkelen gikk ut på høyre side av veien. Passasjeren ble liggende igjen med brukket fot, og føreren stakk fra stedet, forteller politibetjent Olav Skarsem, som er på stedet.

Ifølge politiet er det vanskelig å si om kjøretøyet holdt for høy fart eller ikke.

– Det trenger ikke å ha vært høy hastighet, for det er ganske glatt på stedet. sier Skarsem.

Sjekker flere åsteder etter "innbruddsraid"

Den pågrepne mannen sitter nå i arresten, og vil bli avhørt. Samtidig foretar politiet videre undersøkelser.

– Det var blant annet informasjon fra passasjeren som ledet oss til mannen som nå er pågrepet. Han er i midten av 30-årene, og er en kjenning av politiet i forbindelse med tidligere vinningskriminalitet, sier Fagerholt.

Nå undersøker politiet flere åsteder, tyverier og tyveriforsøk i Trondheim det siste døgnet som kan knyttes opp mot MC-ulykken.

– Det har vært et innbruddsraid i Trondheim i natt. Vi sjekker flere forhold som kan knyttes opp mot denne ulykken, forteller Fagerholt.