Fra bagasjerommet til K&L

Og dermed satt jeg i et bagasjerom igjen. Denne gangen blant instrumentene til Knudsen og Ludvigsen med band. Men i helikopteret var det nok ikke plass!

Utsikten fra bagasjerommet
Foto: Ellinor Hansen / NRK

Knudsen og Ludvigsen er like populære som noen gang de, og dermed er lista over festivaler de skal spille på i år, så lang som det er mulig å få den. På lørdag var det kanskje i overkant travelt for barnesangheltene og bandet deres. Først spilte de på Tydalsfestival`n, og etterpå måtte de ta helikopter til Frøya, for å rekke festival nr. 2 for dagen der. To festivaler på en dag, det er ikke verst det gitt!

Ditt helikopter venter

Helikopteret landa på en fotballbane i Stugudal, og jeg slang meg på og haika med gjengen da de skulle kjøre opp til banen. Det ble da plass til meg også. Blant istrumentene og alt det andre tekniske utstyret baki bagasjerommet på Volkswagen Caravelle`n satt jeg, og ei jente til faktisk. God plass i den bilen der gitt.

Helikoptert ble lastet til bredden med gitarer, keybord og bandmedlemmer, før det tok av og satte kursen mot Frøya. Det er klart, vi unner frøyværingene en like god sommerkonsert med allsang til gamle Knudsen og Ludvigsen-slagere, som det vi hadde i Stugudal!

Men plass til meg ble det ikke, så jeg ble igjen på Stugudal og hørte på MGP jr. heltinnen Malin i stedenfor.

 

 

Knudsen og Ludvigsen tok helikopter
Foto: Ellinor Hansen / NRK