Hopp til innhold

Åge spiller med Ian Hunter

Åge Aleksandersen får hjelp av legenden Ian Hunter på konsert i Trondheim i sommer.

Hunter og Åge

15. august er det klart for mestermøte, når Åge Aleksandersen og Ian Hunter står på samme scene i Trondheim.

Foto: Karlsen, Anette/Montasje / NTB scanpix

15. august er det duket for folkefest på Sverresborg Arena i Trondheim, når Åge Aleksandersen & Sambandet spiller på arrangementet Trondheimsnatt 2015.

Nå er det klart at Åge Aleksandersen får hjelp av Ian Hunter, som har en sentral plassering i rockhistorien både som frontfigur i Mott The Hoople på 1970-tallet og senere som soloartist.

– Åge ville gjøre Trondheimsnatt litt ekstra spesiell og hadde ei liste med alternative navn som han kunne tenke seg som gjesteartister. Blant disse navnene var Ian Hunter. På onsdag fikk Kristian Digre bekreftelsen på at det gikk, sier en fornøyd arrangør Stein Vanebo, i Trondheim Conserts.

LES: Åge Aleksandersen er Norges mest likte artist

Skal spille flere låter

Stein Vanebo

Stein Vanebo er strålende fornøyd med at Ian Hunter blir gjesteartist på Trondheimsnatt 2015.

Foto: Ronny Danielsen

Etter det NRK erfarer skal Ian Hunter spille minst fem låter sammen med Sambandet og Aleksandersen.

– Det eneste som er sikkert er at Ian Hunter skal spille flere av sine klassikere sammen med Sambandet. Dette er Åge sin kveld, og det er Åge og Hunter som skal bestemme hvordan dette blir, sier Vanebo.

LES: Åge skal spille i Royal Albert Hall

– Blir et mestermøte

Aleksandersen og Hunter har aldri spilt sammen før, men Vanebo tror det blir en spesiell opplevelse når «Gudfaren i norsk rock» skal spille med en av legendene i rockehistorien.

– Åge synes nok dette er veldig stas og det blir en veldig spesiell ramme rundt konserten. Dette blir litt av et mestermøte. Vi er særdeles fornøyd med at ønsket til Åge gikk i orden, sier Vanebo.

Det er fortsatt mulighet å skaffe seg billetter til konserten som spilles 15. august.