Hopp til innhold

4-åring påkjørt av bil

Den 4 år gamle gutten slapp fra det med skrekken og noen skrubbsår, etter å ha blitt påkjørt av en bil på Byåsen i Trondheim.

4-åringen hadde gått av sykkelen, og leide den over gata, da en 84-årig kvinnelig sjåfør kom kjørende inn i veien, og ikke klarte å stoppe i tide.

Sykkel etter påkjørsel

Politiet måtte ha hjelp av Falken for å få sykkelen løs fra bilen.

Foto: Henrik Sundgård
innsatsleder Anlaug Oseid

Politiet har foreløpig ikke fått snakket med den 84-år gamle sjåføren, opplyser innsatsleder Anlaug Oseid.

Foto: Henrik Sundgård

Gutten var ute på sykkeltur sammen med tre andre familiemedlemmer, og de skulle krysse et fotgjengerfelt da det skjedde.

Leide sykkel over fotgjengerfelt

4-åringen hadde gått av sykkelen, og leide den over gata, da en 84-årig kvinnelig sjåfør kom kjørende inn i veien, og ikke klarte å stoppe i tide.

– Vi tror skadene er moderate, han gikk selv tilbake til familien, etter at sykkelen ble tatt med av bilen, forteller innsatsleder Anlaug Oseid.

Sjåfør i sjokk

Den eldre sjåføren gikk i sjokk og besvimte etter ulykken, og både gutten og sjåføren ble sendt til St.Olavs hospital for en sjekk.

– Vi har ikke fått snakket med sjåføren, hun har foreløpig ikke vært i stand til det. Vi kjenner derfor ikke til årsaken til at hun ikke klarte å stoppe før fotgjengerfeltet, sier Oseid.

Sykkelen fastklemt under bilen

Sykkelen satt bom fast mellom grillen og radiatoren på bilen, og politiet måtte tilkalle Falken for å få hjelp til å få den løs, forteller innsatslederen.

– Vi har tatt bilder og tatt vitneforklaringer, og kommer til å foreta undersøkelser av hva som skjedde.

Det er ikke mistanke om rus, opplyser Oseid.

Politiet opplyser at det vil bli vurdert beslag av førerkort.