Hopp til innhold

Slik endte sesongen for Yttergård Jenssen

Utslått fortann og 15 sting i overleppa for den tidligere Tromsø-profilen i Nederland lørdag kveld.

Ruben på sykehus

Ruben Yttergård Jenssen havnet på sykehus i Alkmaar lørdag kveld – med utslått fortann og kutt i overleppa. Han måtte sy 15 sting!

Foto: privat

Laster innhold, vennligst vent..

Sesongen i Nederland endte på dramatisk vis for Ruben Yttergård Jenssen (29). Helt på tampen i sluttspill-returkampen mot AZ Alkmaar lørdag kveld, smalt det skikkelig i en duell.

Resultatet ble heftig. Og et par timer etter kampslutt la tromsøværingen ut et blodig bilde av seg fra sykehuset i Alkmaar med følgende tekst:

"15 sting, en tann borte og vi er ute av sluttspillet. Ikke hva jeg håpet på, men vi har lært mye og vil slå sterkere tilbake neste år".

– En veldig hard smell

Klubben hans, FC Groningen, tapte 1–4 lørdag kveld, og 2–8 sammenlagt i sluttspill. Dermed røk også drømmen om spill i Europa neste sesong.

Til Nordlys utdyper mannen med 39 A-landskamoer for Norge hva som skjedde like før kampslutt i Alkmaar:

– Det var en veldig hard smell, hode mot hode. Leppen ble splittet, men jeg fikk en veldig flink plastisk kirurg til å sy det sammen. Med en god del sting innvendig og utvendig så ble det helt ok. Det er verre med fortannen som er borte, sier Yttergård Jenssen til Nordlys.

Søndag formiddag prøvde NRK å få kontakt for en prat.

«Jeg er hos tannlegen!», skriver 29-åringen på Messenger-chatten.

Fikk mange reaksjoner på Instagram

Groningen endte på 8. plass i toppligaen i Nederland etter en tung start. Ruben Yttergård Jenssen har hatt stot tillit i klubben, spilt 33 av 34 ligakamper og scoret to mål.

Etter å ha publisert bildet av seg selv på sykehuset på Instagram, der Yttergård Jenssen har 5000 følgere, strømmet det på med hilsninger.

Her er noen av dem:

tirzadijkGet Well soon!!!!! 💚💚💚💚

cathrineyttergardHuff😣 God bedring og god klem

babetteschwebkeOh my god. hope you will be fine soon! Wish you all the best! 😘

Laster innhold, vennligst vent..