Se alle de fine sommerbildene dere har delt

Bruk emneknaggen #nrkfinnmark – og bildene dine vil havne i galleriet vårt.

Anders Eivind Buljo (7)

Her nyter Anders Eivind Buljo (7) et av finværsdagene i tidenes varmeste maimåned som er målt på hans hjemsted, Kautokeino.

Foto: Jan Ole Buljo / Privat

Midnattssol, regn, mygg, blomster, hav og vidde preger flere av bildene dere har delt med oss i NRK på Instagram de siste ukene.

Allerede er det mange som er i gang med ferien, men nå starter også fellesferien i hele landet, der folk legger ut på ferietur både fjernt og nært.

Nordnorsk ferie for mange

Nå er det og stadig flere som ferierer i Nord-Norge, der mange tar med fiskestang og terrengsykkel.

– Jeg skal ha ren nordnorsk ferie. Jeg begynner på Senja på Bøvær, så Ibestad, så Tromsø, og så skal jeg ta meg en tur ut til Øst-Finnmark, begynne i Vardø og kjøre kysten opp til Kirkenes, sa Gøril Johansen til NRK i juni.

Gøril Johansen

Gøril Johansen er en av mange som skal feriere i Nord-Norge og i eget fylke.

Foto: PRIVAT

Hun er fra Senja, men bor i Alta. Hun fristes ikke av varme sandstrender og paraplyer når hun nå skal på ferie.

Del bildene på Instagram

Mange deler bildene sine uansett om det er ferie eller jobb som preger sommeren deres, og her kan du se noen av bildene som er delt på våre instagramsider.

Laster innhold, vennligst vent..

Ved å merke bildene dine med #NRKFinnmark på Instagram eller laste dem opp selv får bildene plass i galleriet vårt. Del med oss din glede over menneskene, livet og naturen i Finnmark.

Når du bruker emneknaggen #NRKFinnmark eller laster opp bildet her godkjenner du at NRK kan publisere bildet i enhver redaksjonell sammenheng på TV og nett, og står inne for at de som er avbildet har godkjent bruken.

Laster innhold, vennligst vent..