Hopp til innhold

Supergira programledere i påsken

Påsken skal fylles av muntre konkurranser, kjendiser og mye gøy. Christer og Carina er supergira på å få sette i gang med første sendinga av Påskemorgen førstkommende lørdag!

Christer og Carina gleder seg til Påskemorgen

Programlederne Christer Johnsgård og Carina Olset gleder seg vilt til å boltre seg på tv-skjermen i påsken.

Foto: Marit Garfjeld / NRK

Det snekres, males og skrus på tv-settet til Påskemorgen på Sør-Tromsøya. Påskesola har tyvstartet årets sesong, og programlederne Christer Johnsgård og Carina Olset bobler over av energi fire dager før første sending på NRK Super.

Forberedelser til Påskemorgen

Hoppbakke, fotballmål og alle andre detaljer er allerede på plass på settet til Påskemorgen.

Foto: Marit Garfjeld / NRK

– Jeg kjenner at jeg må trykke ned energinivået så jeg kan la alt komme ut til helga, smiler Carina.

Gjestelista er fullpakket før sendingene, som går hver morgen fra klokka 07:30 til 10. Blant de som skal besøke det koselige utestudioet er Øystein "Pølsa" Pettersen, Mo, Marcus og Martinus, Line Jansrud - og ikke minst, Eilif og Elias fra filmen Doktor Proktors prompepulver.

– Da blir det promping, kniser Carina. Hun og Christer har sett filmen for å være godt forberedt før sendinga, og sier den var god.

– Det er lenge siden jeg har flirt så mye på kino! Og så var det veldig morsomt å høre hvor mye ungene lo av promp! Det er helt utrolig morsomt det er med promp, forteller Carina.

Skilt ved fødselen?

Programlederne er så like at mange tror de er søsken, og det kommer de også til å spille på under årets påskemorgen.

Christer Johnsen og Carina Olset er årets programledere for Påskemorgen.

Som to dråper vann?

Christer Johnsgård, som til daglig er programleder for Kråkeklubben, debuterte som programleder for Påskemorgen i fjor. Kråkeklubb-forgjengeren hans Carina gjør comeback etter at hun var programleder i 2012.

Begge er blide, blonde og blåøyde – men er de mer like enn bare utseendemessig?

– Noen mener vi er like som søsken. Kanskje vi skal prøve å overdrive det litt og se om vi kan bli enda likere, undrer Christer med et smil.

Skal jekke ned Christer

I fjor var det to gutter som var programleder, og Carina lover at hun skal «myke opp» sendinga litt. Men bare litt, for i konkurransene som skal arrangeres dem imellom lover hun å gi alt – og litt til.

– Begge har enorme konkurranseinstinkt. Christer har allerede har skrevet inn i manus at han vinner. Men det går ikke an, ler Carina.

- Christer skal gruses, ler Carina.

- Christer skal gruses i konkurransene, ler Carina seierssikkert.

Foto: Marit Garfjeld / NRK

– Men jeg skjønner ikke hvordan det skal gå an å tape mot deg. Så da jeg skrev inn manusent til den siste konkurransen, skrev jeg inn "Carina sier: Gratulerer med seieren, Christer", parerer makkeren.

– Det gir grunn nok til å gruse ham! Det blir artig, humrer Carina.

Se: Her tryner Johan Remen Evensen i Påskemorgen-hoppet!