Målkonge med hattrick

Sigurd Rushfeldt er endelig rekordholder i eliteserien. Tre mål satte han inn i kampen mot Brann.

igurd er Scoringslegende

Målkonge med hattrick, Sigurd scorer tre mål mot Brann

Endelig fikk Sigurd Rushfeldt målrekorden han har ventet på. Trettiseks minutter ut i kveldens kamp mot Brann satte han inn sitt 166. eliteseriemål etter forarbeid av Mos og Kara.

Jaktet på flere målsjanser

Men Sigurd fikk flere sjanser. 2-0-scoringen kom etter 75 minutter. Et hardt og presist innlegg fra Remi Johansen fant Rushfeldt . Rutinert satte han bredsiden til og styrte ballen inn med venstrefoten.

Men festen var ikke over med det. I det 82. minutt ble Hans Åge Yndestad spilt nydelig fri av Thomas Drage på venstrekanten. Innlegget traff mitt på pannebrasken til Rushfeldt, som fra seks-syv meter stanget inn sitt tredje mål for dagen. Det var 3-0 mot Brann, som var sjanseløse på Alfheim.

Ga plassen til Steffen Nystrøm

Deretter gikk Rushfeldt rett av banen, og lot Steffen Nystrøm spille de siste minuttene.

Og for en kveld i Tromsø! Tom Høgli avsluttet med å gjøre sitt aller første seriemål for TIL, i sin femte sesong! Lars Grorud handser og TIL fikk straffespark. Høyrebacken skuffet ikke. Han satte ballen hardt og trygt nede ved venstre stolperot.

Resultat 4-0 til TIL.