Hopp til innhold

Ingen hjelp fra kameraene i voldtektssak

Politiet står fortsatt uten spor etter at en kvinne i 20-årene anmeldte en voldtekt natt til lørdag i et smug i Tromsø sentrum.

Overfallsvoldtekt tromsø

I dette smuget skal voldtekten av kvinnen i 20-årene ha skjedd natt til lørdag.

Foto: Ida Louise Rostad / NRK

Politiadvokat Kirsti Jullum Jensen forteller at politiet har gått gjennom videomaterialet fra overvåkningskameraene i området og det er ingenting der som kan knyttes opp mot hendelsen.

– I noen av kameraene var det ikke gjort opptak, og ingen av de andre kameraene har klart å fange opp aktivitet ved inngangen av smuget der voldtekten skal ha funnet sted, sier hun til NRK.

En kvinne i 20-årene har fortalt at hun ble overfalt og voldtatt i et smug i Tromsø sentrum natt til lørdag. Kvinnen har anmeldt forholdet.

Ønsker tips fra publikum

Politiet har foretatt mange vitneavhør, og utført tekniske undersøkelser.

– Vi ønsker kontakt med personer som har vært i området rundt gjerningsstedet mellom 02.30 og 03.30 natt til lørdag. Selv om publikum ikke føler at de har relevant informasjon å komme med, så kan det være ting av interesse, sier Jullum Jensen.

NRK har tidligere fortalt at politiet ser alvorlig på det som har skjedd, og at de har satt ned et eget team bestående av både tekniske og taktiske etterforskere.

– Vi bruker en god del ressurser på dette, og forsøker å gjøre så mye som mulig for å få klarhet i hva som har skjedd, sa politiadvokaten da.