Han scoret det historiske 1-1-målet

Men Sjarmtrollan et nummer for små mot nederlandske Knooppunt i UEFA Futsal Cup – tapte 4-6 i Tromsøhallen onsdag kveld.

Jonas Simonsen

Jonas Simonsen scoret Sjarmtrollan sitt første mål i UEFA Futsal Cup, men han satte også ballen i eget mål etter pause. Og til slutt tapte Sjarmtrollan 4-6 mot nederlandske Knooppunt.

Foto: Gunnar Grindstein / NRK

I en nesten fullsatt Tromsøhall sjarmerte Sjarmtrollan IL i sin europeiske debut. Men det holdt ikke mot de nederlandske seriemesterne Knooppunt.

Etter 2 x 20 effektive minutter stod det 4-6 på tavla.

Men Jonas Simonsen, som scoret Sjarmtrollans første mål i UEFA Futsal Cup da han utlignet til 1-1 midtveis i 1. omgang, så ingen grunn til å deppe etter kampen.

– Det var veldig artig å scoret det første målet. Og du blir ganske hypet når du kommer ut og ser en fullsatt Tromsøhall. Det var godt å sette inn 1-1, men det ble for tøft for oss. Vi møtte et godt lag. De spilte ordentlig futsal, sier Bardufoss-gutten, som var nær ved å utligne til 2-2 rett etter pause.

I stedet var han uheldig og scoret selvmål til 1-3.

Raknet etter pause

Da raknet det for hjemmelaget. Knooppunt økte til 1-6 – før Sjarmtrollan reduserte tre ganger på få minutter (!) helt på tampen.

Men uttellingen på sjansene kom for sent.

Futsal

Sjarmtrollan-keeper Jørgen Vik spilte en god kamp, men måtte likevel slippe inn seks baller i nettet bak seg i debuten i UEFA Futsal Cup i en nesten fullsatt Tromsøhall.

Foto: Gunnar Grindstein / NRK

– Det ble litt flere baklengs enn vi hadde håpet på, oppsummerte trener Simen Johansen etter dem målrike og underholdende kampen.

– Vi møtte et veldig godt teknisk og offensivt lag, som skaper veldig mye på oss. Vi får ikke helt tak på dem før løpet er kjørt, egentlig, sier Simen Johansen.

Trolig var det turneringens beste lag Sjarmtrollan møtte i sin første kamp i UEFA Futsal Cup.

– De var ekstremt aggressive i presset. Det var litt uvant, sier Simen Johansen, som har godt håp om poeng mot de to andre lagene i turneringen.