Glimt-supporter trekker seg fra TIL-styret

Geir Seljeseth har i dag bestemt seg for å trekke seg etter bråket rundt hvem han støtter før søndagens viktige hjemmekamp.

Geir Seljeseth

Den dedikerte Glimt-supporteren sier bråket rundt ham skaper støy som han ikke burde bidra til.

Foto: NRK

Etter mye turbulens den siste tiden, med kritikk både fra TIL-supportere og spaltister i byens aviser, har Geir Seljeseth i dag bestemt seg for å trekke seg fra styret i TIL Holding og TIL Fotball.

«Etter nøye vurdering har jeg kommet til at det vil være feil å stå i vegen for det som burde være aller viktigst for TIL og nordnorsk fotball de neste ukene, at TIL skal berge plassen i eliteserien.», skrev han selv på sin facebookside onsdag.

Se hele innlegget:

Etter nøye vurdering har jeg kommet til at det vil være feil å stå i veien for det som burde være aller viktigst for TIL...

Publisert av Geir Seljeseth  Onsdag 28. oktober 2015

Massiv kritikk

De siste dagene har Seljeseth fått massiv kritikk fra flere hold. Mange ihuga TIL-supportere har krevd at han skal trekke seg fra vervene.

– Vi mener han bør trekke seg som styremedlem i TIL. Vi vil at de som skal styre klubben skal ha hjerte for klubben, slik det har vært i nesten alle år. Det gjør vondt at en som sitter i styret som skal hjelpe klubben framover står og sier han ikke vil ha på seg supporterskjerf, sa styremedlem i Isberget, Marius Brynjulfsen, til NRK tirsdag.

TIL-supportere

TIL-supporterne har de siste dagene kommet med massiv kritikk mot styremedlem Geir Seljeseth.

Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Glimt-supporter på sin hals

Bakgrunnen er at Geir Seljeseth har et livslangt forhold til klubben i sitt hjerte, nemlig Bodø-Glimt. Dette har vært kjent lenge, men det som fikk det hele til å toppe seg, var at han sa klart fra at han ikke var villig til å ikle seg TIL-skjerf eller annet supporterutstyr på kampen mellom nettopp TIL og Glimt til helga.

Tirsdag sendte Seljeseth en e-post til NRK hvor han skrev at det ikke måtte herske noen tvil om at han ønsker at TIL skal ta poengene som skal til for å berge plassen i eliteserien.

– Også i kampen på søndag mot Bodø/Glimt. Det er viktig for Nord-Norge med to lag i eliteserien, og det er viktig for Tromsø med TIL i eliteserien. Utover dette har jeg ikke ytterligere kommentarer og håper TIL nå får ro til å forberede seg inn mot helgas kamp, skrev Seljeseth.