Hopp til innhold

Fortsetter leting i natt etter Gisle Melkild (70)

Et Sea King-helikopter og store mannskaper kommer til å lete utover natten etter 70 år gamle GIsle Melkild som er savnet i Målselv.


Målselv 1

Store letemannskaper, blant annet fra Sivilforsvaret, bidrar i letingen etter den savnede mannen i Målselv i Troms.

Foto: Linda Pedersen/NRK

Gisle Melkild

Har du sette denne mannen? Gisle Melkild er savnet og politiet ber om tips i saken.

Foto: Privat

70-åringen har vært savnet siden i går og til tross for at store mannskaper har lett i hele dag har de ikke funnet spor etter mannen.

Nå skal mannskaper fra forsvaret, sivilforsvaret, Norsk folkehjelp, Røde Kors, Norske Redningshunders avdeling i Harstad og andre frivillige søke etter mannen også i natt, sier Ørjan Hole, operasjonsleder ved Troms politidistrikt.

70 år gamle Gisle Melkild har demens og forsvant fra et sykehjem i Målselv. Han er cirka 160-165 centimeter høy, tynn, gråhåret. Han er trolig iført en svart joggebukse, en brunaktig genser og tøfler.

Politiet ber folk som har sett fotgjengere lørdag kveld eller natt på strekningen Fredriksberg-Øverbygd-Kirkesdalen om å ta kontakt. De ber også beboere i området om å sjekke uthus.

Lørdag ettermiddag gikk politiet ut med en beskrivelse av mannen og en større leteaksjon ble satt i verk.

Mann observert

Til NRK forteller lensmann Trygve Møllebakken at politiet har fått et tips om at en mann ble observert lørdag kveld i området Olsborg ved Nord-Norsk hestesenter.

Hvis det er den savnede mannen, er han i så fall på vei i retning av mot der hvor han bodde tidligere.

Letemannskapene konsentrere seg om området Olsborg, ned langs Målselva og oppover mot fjellet. Det anses som lite trolig at mannen har krysset elva.

Målselv sykehjem

Det er her fra Målselv sykehjem mannen forsvant lørdag ettermiddag.

Foto: Linda Pedersen/NRK

Store mannskaper

Helsevesenet og frivillige fra blant annet Norske redningshunder, Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Sivilforsvaret har deltatt i letingen som ble satt i gang lørdag.

Forsvaret bistått med tre hundeekvipasjer, tolv ATV-er og 50 soldater i søket etter 70-åringen. Det er også satt inn helikopter i søket etter mannen.

Etter kort opphold natt til søndag startet letemannskapene opp igjen i 4-tiden tidlig søndag morgen.

Beklager, vi kunne ikke vise innholdet.
Se «Målselv» i nytt vindu