Hopp til innhold

29 år gammel kvinne omkom i dødsulykke i Storfjord

Det var en 29 år gammel kvinne som mista livet i den alvorlige trafikkulykka på E6 i Storfjord, bekrefter politiet. Det var en personbil og et vogntog som kolliderte i ettermiddag rundt klokka fem.

Trafikkulykke Storfjord

E6 i Storfjord er fortsatt stengt søndag kveld etter trafikkulykka.

Foto: Rune N. Andreassen / NRK

Det er føreren av personbilen som omkom. Sjåføren av den andre bilen, et vogntog, er bragt til legevakt, men er ikke skadd, bekrefter operasjonsleder Lennart Steffensen ved Troms politidistrikt. Politiet har hatt samtaler med han, men det vil bli foretatt avhør i morgen.

Politiet har i hele kveld foretatt undersøkelser på åstedet.

Innsatsleder Ingvild Furnes sier det var en møteulykke. De har en klar indikasjon på hva som har skjedd, men hun vil ikke kommentere det foreløpig. Hun bekrefter også at det er store materielle skader.

Begge kjøretøyene var norskregistrert, men sjåføren av vogntoget er utenlandsk, men kjører for et norsk firma. Kjøretøyet havna i fjæra.

Trafikkulykke Storfjord

Trekkvogna havna i fjæra.

Foto: Rune N. Andreassen / NRK

Ulykka har skjedd ved Strandvoll, som er mellom Hatteng og Skibotn.

Det er fortsatt køer på begge sier. Politiet forventer at veien vil være stengt til rundt kl. 23.00 i kveld. Det er omkjøringsmuligheter via Lyngseidet–Olderdalen med ferge. Der settes det opp ekstra turer i kveld, fra Olderdalen klokka 22.10 med retur fra Lyngseidet kl. 23.00.

Det er 80-sone på stedet.

Siste fra Troms og Finnmark