– Ble forelsket i Tromsø ved første blikk

Artisten Mo er i Tromsø for første gang for å delta på Påskemorgen mandag.

Mo på Påskemorgen

Årets Påskemorgen er i gang. Mandag skal artisten Mo være gjest.

Foto: NRK

– Jeg hadde hørt mye positivt om Tromsø og Nord-Norge før jeg kom hit søndag. Det er virkelig sant det folk sier. Mange vakre fjell, nydelig natur og flotte folk, forteller Mo til NRK.

Hamar-artisten Mohamed «Mo» Abdi Farah er blant annet kjent for å delta i årets Melodi Grand Prix. Mo kom på tredjeplass etter finalerunden. Han var også på Utøya under terroraksjonen 22. juli 2011.

Søndag var Mo innom studio til Påskemorgen for å gjøre prøver til mandagens sending. Han er glad for at han får muligheten til å delta i barneprogrammet.

– Jeg synes det er kjempegøy. Jeg sa ja med engang jeg fikk forespørsel. Det er viktig å spre glede til barn, og det er det jeg skal prøve på, sier Mo.

SE VIDEO FRA PRØVENE TIL MANDAGENS PÅSKEMORGEN:

Mo under prøver til Påskemorgen.

– Jeg digger programlederne

Under prøvene til Påskemorgen fikk programlederne Christer Johnsgård og Carina Olset både danse og synge med artisten Mo. Han synes programlederne er perfekte til et barneprogram.

– De var morsomme, og jeg digger dem. Jeg har mye energi, og jeg fikk det samme tilbake. Det blir en god kombinasjon, sier Mo.

Han har store forventninger til mandagens program.

– Jeg forventer en herlig sending med ekstremt mye energi. Det blir kanonbra, forteller han til NRK.

Vil tilbake til sommeren

Mo forlater Tromsø allerede mandag etter Påskemorgen. Men han vet at han kommer til å komme tilbake til landsdelen.

– Det blir kort og godt, men jeg vil tilbake hit til sommeren. Absolutt en god start på påsken. Resten av påsken skal gå til jobb og avslapping med venner og familie, sier Mo.