Hopp til innhold

Bilulykke i Lavangsdalen: – To personer omkommet

To personer er bekreftet omkommet etter en front mot front kollisjon på E8 i Lavangsdalen i Troms. Fire biler var involvert.

Trafikkulykke i Lavangsdalen

To personer omkom i front mot front kollisjonen.

Foto: Rune N. Andreassen / NRK

Ulykken har skjedd cirka fem kilometer nord for Kantornes. Ifølge politiet var det fem personer fordelt på de fire bilene. En av personene måtte skjæres løs.

– Mye tyder på at en av bilene har kommet over i motsatt kjøreretning, men det kan ikke bekreftes, sier operasjonsleder i Troms politidistrikt, Christian Andreassen. Det er også svært glatt i området.

To bekreftet omkommet

Politiet fikk melding om ulykken cirka kl. 19.15, søndag kveld av vitner som kom til. Alle nødetatene og to ambulansehelikopter ble sendt til ulykkesstedet, og det ble satt i gang livreddende førstehjelp. To av de involverte er bekreftet omkommet.

– En mann i 20-årene som ble sendt til Universitetssykehuset Nord-Norge er moderat skadet og stabil, melder pressevakta ved sykehuset. De to siste er behandlet for lettere skader ved legevakta.

Innsatsleder Siv Renland opplyser at politiets trafikketterforskere er på stedet og det er satt i gang åstedsundersøkelser.

Innsatsleder Siv Renland

Innsatsleder Siv Renland

Foto: Rune N. Andreassen / NRK

Ulykken skjedde der det ikke er midtdeler i veien, ikke langt fra ulykkesstedet som krevde fem liv i 2011. Fem døde og flere skadd i trafikkulykke

– Trafikken blir omdirigert via Kantornes. Vi oppfordrer folk til å ta det med ro og benytte omkjøringsmuligheten, sier Christian Andreassen.

– E8 er sperret i begge kjøreretninger og vil bli stengt inntil etterforskerne er ferdig. Nå ber politiet bilistene ta hensyn.

Ulykken har skjedde fem kilometer nord for Kantornes i Lavangen

Siste fra Troms og Finnmark