NRK Meny
Normal

Vant 59 mill.: – Jeg trodde ikke mine egne øyne

Vinneren av nesten 59 millioner kroner i Vikinglotto, er en eldre kvinne fra Nordkapp. – Jeg trodde ikke mine egne øyne, uttaler kvinnen til Norsk tipping.

Milliongevinst

Med tallene 8-45-43-30-36-13 ble en kvinne i Finnmark i går kveld belønnet med nye fyldige tall på sin bankkonto.

Foto: Norsk tipping

Det er ikke sikkert at de to fikk med seg onsdagens TV-sending. I så fall vet de ennå ikke at de har blitt søkkrike – Norsk Tipping skal nemlig ikke kontakte dem før etter klokka 9 torsdag morgen.

Ved 23.30-tiden i går kveld hadde ingen av dem kontaktet Norsk Tipping, skriver VG. Sjansen er dermed stor for at to nordmenn vil få en veldig hyggelig morgentelefon.

Det var over 117 millioner kroner i den såkalte lykketallspotten i Vikinglotto onsdag kveld. Sjansen på å få lykketallet 45 var på mikroskopiske 1 av 98 millioner. Mannen fra Rogaland og kvinnen fra Finnmark kan derfor vente seg den nette sum av 58 688 775 norske kroner hver, skriver Norsk Tipping på sine nettsider.

Men dette er det ikke sikkert at de vet noen ting om.

– Tidligere har jeg hatt gleden av å ringe folk som har vunnet både 216 millioner og 127 millioner på trekningene våre. Den ene lå fortsatt i sengen da jeg slo på tråden. Det første jeg sa, var at han bare kunne bli liggende, sier Ingrid Roterud Mathisen i Norsk Tipping til VG.