TUIL tilbake i opprykkskampen

Tromsdalen knuste Senja på eget gress, og hentet inn tre poeng på serieleder KFUM Oslo i 2. divisjon avdeling 1.

Mo og Gaute

Mo var én av målscorerne hjemme mot Senja. Her klemmer han trener Gaute Helstrup etter scoringen mot Rosenborg i cupen.

Det var søndag duket for «nabooppgjør» mellom TUIL og Senja på TUIL Arena. For hjemmelaget var oppgjøret ekstra viktig etter at serieleder KFUM Oslo gikk på stortap lørdag.

Utklassingssifre

Og kampen gikk akkurat slik som vertene hadde håpet. Allerede etter to minutter tok laget ledelsen med Håkon Kjæve. Derfra og inn var det ingen tvil om hvem som ville vinne kampen.

Etter scoringer i det 37., 39. og 45. minutt var det suverene 4–0 til pause. Målene sto Mohammed Ahamed, storscorer Vegard Lysvoll og Håkon Kjæve, med sitt andre, for.

Like etter pause fikk Senja ett reduseringsmål ved Isak Furu Krogstad, men målet ble bare et trøstemål for gjestene.

Tre minutter før fulltid fastsatte Tomas Kristoffersen sluttresultat til 5–1.

Med det er TUIL bare seks poeng bak serielederen. Senja ligger plassert midt på tabellen etter søndagens stortap.

Harstad med luke til nedrykk

Også for Harstad ble det en gledelig søndag.

Med tap mot Lyn ville laget absolutt vært faretruende nære nedrykksplass, men slik skulle det ikke gå. To mål i første omgang av Thomas Windstad og Robin Lorentzen og ett mål av Mathias Nicolaisen sikret en trygg 3-1-seier.

Dermed ligger Harstad trygt plassert som nummer ni på tabellen. Laget har syv poeng ned til Mjølner på nedrykksplass.

Finnsnes slo Kjelsås 1–0 tidligere på søndag. De ligger på plassen over Senja på tabellen.