TUIL vant 3-1 i toppoppgjøret mot Finnsnes i 2. divisjon.

TUIL - FIL

Sluttresultat: TUIL 3-1 Finnsnes

96: Slutt. Og det er det siste som skjer her på TUIL Arena.

95: MÅL: Tor Martin Mienna: Og der er det plutselig 3-1 på TUIL Arena. TUIL kontrer på et Finnsnes som jager utligning. Lysvoll runder keeper legger ballen til Mienna som enkelt kan sette inn 3-1.

93: MÅL Vegard Lysvoll: Tre minutter på overtid havner ballen inne i feltet hos Vegard Lysvoll. Han er iskald og plasser ballen i hjørnet. 2-1 til TUIL på overtid.

88: Sjanse TUIL: Målscorer Kristoffersen fyrer av fra 25 meter. Det er ordentlig trykk i skuddet, og Johansen i Finnsnes-målet må gi retur. En FIL-spiller kommer først på den, og før klarert til hjørnespark.

85: Bytte TUIL: Håkon Kjæve går ut, og inn kommer Tor Martin Mienna.

80: Frispark fra 17 meter for vertene. Men denne gangen treffer Kristoffersen midt i Finnsnes-muren.

74: Rødt kort: Og der blir Tobias Schjetne utvist etter bare fire minutter på banen. TUIL får en overgang etter en Finnsnes-corner. Som bakerste mann klipper Schjetne ned Lysvoll, og blir belønnet med rødt kort av dommer Gjendemsjø.

70: Bytte Finnsnes: Dagens andre bytte for gjestene. Ut går Sander Birkeland og inn kommer Tobias Schjetne.

60: Bytte Finnsnes: Ut går Jonas Nikolaisen Simonsen og inn kommer Dan Roger Roland.

55: Sjanse Finnsnes: Moldskred kommer rundt på høyresiden og får slått farlig inn. Ballen treffer et TUIL-hodet først, men spretter så ned til Løvland som står helt åpnen på drøye 10 meter. Ballen sklir av foten til Løvland, og går over mål. Stor sjanse for Finnsnes.

49: Sjanse TUIL: Andreassen kombinerer fint med Mo på topp. Et fint veggspill mellom de to ender med at Andreassen kommer til en bra avslutningsmulighet. Midtbanespilleren får bra treff på kula, men treffer desverre for TUIL treffer han utsiden av nettveggen.

46: 2. omgang: Der er vi i gang igjen på TUIL Arena.

45 PAUSE: Der blåser dommer Adrian Bjørkhaug Gjendemsjø for pause på TUIL Arena. Det står 1-1 så langt i toppoppgjøret.

39: Farlig skudd fra distanse for Finnsnes. Marcus Sletten tester skuddfoten fra 25 meter, men desverre for Finnsnes går skuddet en drøy meter til side for mål.

30: SJANSE: TUIL får frispark fra ca samme posisjon som på målet. Skuddet fra Kristoffersen er farlig nære, og stryker kryssfestet. Meget nærme dagens andre frispark-perle fra Kristoffersen der.

26: MÅL: Adnan Causevic: Finnsnes får frispark et par meter inn på TUILs halvdel. Det slår Løvland inn i feltet, hvor Adnan Causevic står og venter. Midstopperen header innlegget kontant i lengste hjørnet. 1-1 på TUIL Arena,

20: MÅL Thomas Kristoffersen: TUIL får nok et frispark i farlig posisjon. Denne gangen har Kristoffer finstilt siktet. Fra drøye 22 meter skrur han ballen vakkert i lengste hjørnet. 1-0 til TUIL

18: Gjestene får hjørnespark fra høyre, og det er godt slått. Det blir flere dueller i feltet, men hjemmelaget får omsider rensket unna.

12: TUIL får frispark fra drøye 18 meter, men Kristoffersen treffer Finnsnes-muren og skuddet går over og til hjørnespark.

7: Høyreback Steffen Skogvang slår et farlig innlegg fra høyresiden for TUIL, men Causevic får klarert rett foran hodet til TUIL-spiss Jama Ahamed.

6. min: Vertene triller mye ball i åpningen, og styrer spillet så langt på TUIL Arena.

1. min: Da er vi i gang på TUIL Arena.