NRK Meny
Normal

Trondheims-Ørn utliknet mot Urædd

PORSGRUNN(NRK): Urædd spiller sin første toppseriekamp på hjemmebane denne lørdagen.

På overtid i første omgang headet kaptein Lina Lanner inn 1 - 0 for Urædd over Trondheims-Ørn i Porsgrunn. Scoringen kom på heading og er hennes første i toppserien. Urædd ledet dermed 1-0 til pause.

2. serierunde som spilles denne lørdagen.

Urædd spilte sin første kamp i toppserien da de tapte 0-1 mot Røa i åpningsrunden. Nå skal de spille sin første hjemmekamp på det øverste nivået

 • Par ble kastet av toget

  Politiet melder at en mann og kvinne som laget bråk på toget til Kristiansand, ble kastet av ved Bø jernbanestasjon. Politiet ble tilkalt for å bistå med å kaste paret av toget.

 • Alle ute av køyretøya

  Politiet kjemmer ikkje skadeomfanget etter kollisjonen i Gransherad, men operasjonsleiar Aadne Røilid opplyser at sjåførar og passasjerar har teke seg ut av køyretøya ved eiga hjelp. Det er ein buss og ein personbil som har kollidert på fylkesveg 37.

 • Bil mot buss i Gransherad

  Ein buss og ein bil har kollidert på fylkesveg 37 i Gransherad. Naudetatane er på staden. Skadeomfanget er førebels ikkje kjent.

 • Ber gardeigarar rydde snø

  Gardeigarar i Skien sentrum pliktar å rydde snø frå fortaua, og å strø når det er glatt. Det seier einingsleiar Bjarne Skauen i Skien kommune. Skauen ber gardeigarane legge snøen på eigen eigedom, og ikkje måke han ut i vegen.