NRK Meny
Normal

Tatt for råning

Seks bilførere er anmeldt for råning på Notodden.

Råner politikontroll Notodden

Fra en av politiets aksjoner sommeren 2007

Foto: Jonas Rydén / NRK

Politiet gjennomførte mandag en kontroll i Notodden sentrum. Seks sjåfører ble tatt for unødig kjøring og for å ha spilt høy musikk.

Politistasjonssjef Helge Folserås sier at politiet gjennomfører kontroller for å hindre unødig støy fra biltrafikken i Notodden sentrum og at kontrollene vil fortsette.

Siden politikerne på Notodden vedtok å stenge Storgata for trafikk i vår, har det vært en rekke råner-aksjoner i byen.  

Les også:

Skuffa rånarar på Notodden

Vil gjenåpne storgata

 • Eksplosiv vekst av stillehavsøsters

  I sommer har Jan Erik Tangen, kartlagt utbredelsen av stillehavsøsters i Telemarksskjærgården. På et sted ble det funnet så mye 600 stillehavsøsters på en kvadratmeter. Tangen sier til TA at veksten av slik østers de siste årene har vært eksplosiv.

 • Alvorlige kutt

  Arbeiderpartiet mener det er svært alvorlig at regjeringen kutter kraftig i støtte til fullskala anlegg for CO₂ fangst og lagring i industrien. Yara og Norcem i Grenland jobber med prosjekter for CO₂ fangst i industrien, og vil få redusert støtte.

  Yara, Porsgrunn
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Sjekker kilde til oljesøl

  Politiet og brannvesenet har i dag tatt prøver av et oljeflak ved Øvre Ringsholme i Frierfjorden. Prøvene sjekkes nå opp mot båter som ligger i området, sier operasjonsleder Jørn Gustav Larsen hos politiet i Telemark. Flaket har en omkrets på 200 meter.

 • Ny «Holdbart» butikk i Skien

  Butikkjeden «Holdbart» selger varer som ellers ville blitt kastet. Det kan være fordi produktene er feilprodusert, har for kort holdbarhetsdato eller er sesongvarer. Det er gründerne Trond Laeng og Thor Johansen som står bak butikken.

  Thor Johansen
  Foto: Anniken Sanna / NRK